Mainostajalle

Saranda Dedolli (entinen Tyhjä ajatus) on hyvän mielen blogi, joka painottuu perhe-elämään ja vastuullisiin valintoihin. Dedollia lukee n. 20 000 uniikkia lukijaa kuussa inspiroivamman arjen ja ekologisempien tavoitteiden toteuttamiseksi. Suosituimmat teemat ovat ovat perhe, ekovinkit, hyvinvointi, koti, reseptit ja kulttuuri.

Dedolli on myös tietokirjailija (Tee maailmasta parempi paikka, Viisas Elämä 2019), kolumnisti ja luennoitsija. Dedolli johtaa myös vastuullisten brändien mediatoimistoa BETTERiä.

Laaja lukijakunta ja avoimuudesta pohjautunut lukijoiden ja kirjoittajan välinen luottamus ovat johtaneet kymmeniin tuloksellisiin yhteistyökampanjoihin Dedollin kanavissa. Yhteistyöt suunnitellaan aina asiakkaan tavoitteiden mukaan, mutta lukijaystävällisesti Dedollin omalla tyylillä. Näin syntyy kaikkia osapuolia parhaiten hyödyntävä lopputulos.

Blogin lukijat kuukaudessa:

15 000 – 25 000 uniikkia, n. 70 000 sivulatausta / kk

Kaikki yhteistyöt voi selata tämän linkin takaa.

Ota rohkeasti yhteyttä contact@sarandadedolli.com tai allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta:

  Viimeisimmän seuraajakyselyn (toukokuu 2020) vastauksia lainaten (kysyttäessä ”mikä on blogissa parasta?”):

  Kiva tapasi kirjoittaa ja ihana persoonasi. Oma tyylisi ja mukavan monipuolisesti eri aiheita. Pidän myös siitä, että tuot esiin tärkeitä arvoja, kuten vastuullisuus ja ekologisuus kulutuksessa. Arvostan tätä myös yhteistyöpostausten osalta. Nekin ovat kiinnostavia, jos kirjoittaja seisaa todella tuotteen takana ja kertoo kiinnostavasti ja rehellisesti kokemuksiaan, eikä teksti vaikuta liikaan vain yhteistyön vuoksi tehdyltä ”mainokselta”. Tässä olet onnistunut mielestäni hyvin 🙂 Yksi tärkeimpiä juttuja myös se, miten ihanasti ja arvostavasti huomioit lukijasi (erityisesti kommenteissa).

  Blogisi on samaan aikaan lämmin ja helposti lähestyttävä sekä yhteiskuntaan kantaaottava. Kirjoitat rehellisen tuntuisesti sekä vaikutat blogissa aidosti omalta itseltäsi.

  Se, että sanot mielipiteesi suoraan, vaikka ne poikkeaisivatkin joskus valtavirrasta. Muun muassa se tekee blogistasi kiinnostavan. Lisäksi positiivisuutesi on toinen paras asia blogissasi.

  Blogi antaa käytännön vinkkejä ekologisempiin valintoihin ja ylipäänsä ajateltavaa laajin teemoin.

  Vaikka vauvajutut eivät varsinaisesti kosketa omaa elämäni, se miten kirjoitat perheestäsi, elämäntilanteestasi ja Kosovosta on kiinnostavaa, mutta ennen kaikkea mielipiteesi ilmastoasioista, kierrätyksestä ja muista itseänikin lähellä olevista aiheista saavat palaamaan blogisi pariin yhä uudestaan. Ja kuvat suloisesta tyttärestäsi ovat erityisen kauniita, sinulla on ihan laadukkaita kuvia julkaisuissasi. Mitä tulee kaupallisiin yhteistyökumppaneihisi, kirjoitat niistä hyvin rehellisesti, aidosti ja suoraan, siksi luen nekin postaukset, vaikka toki itse ohitan jotkut jutut aika nopeasti. Sen sijaan esimerkiksi reilun kaupan muoti kiinnostaa minua ja on hienoa, että sinä nostat sitäkin esiin.

  Aitous