Kategoriat
Uncategorized

Ylikierroksella (ja siitä eroon pääseminen)

Pieni tauko bloggaamisesta ja normaalitahtisesta somettamisesta teki minulle hyvää. Huomasin ennen lomaa, että mieleni kävi jatkuvasti ylikierroksella – vaikka en ole koskaan viettänyt ulkoapäin näin rentoa alkukesää, päässäni pyöri aina vähintään viisi ajatusta kerralla, tein jatkuvasti eri suunnitelmia enkä osannut oikein nauttia hetkestä.

IMG_20160709_234118.jpg

Nyt tuntuu, että olen päässyt vähän kiinni niihin syihin, miksi käyttäydyin niin. Syytän ns. multitaskingia ja sitä, että olen viime aikoina juurtunut ajattelemaan, että mitä enemmän asioita tekee päivän aikana sitä parempi. Onhan nyt kesä ja minulla hirveästi vapaa-aikaa.

On tullut huono omatunto jos jonain aamuna olen jättänyt aamu-uinnin välistä tai jos en ole hyödyntänyt kaunista ilta-aurinkoa blogikuvien ottamiseen.

Netillä ja sosiaalisella medialla on myös valtava merkitys rauhoittumiseen, ainakin minulla. Aion tietoisesti yrittää pois siitä, että jokaista kuvankaunista maisemaa ei tarvitse kuvata tai jokaiseen Whatsapp-viestiin vastata samalla sekunnilla. Haluan syödä aterioita vilkaisemmatta puhelimeeni, mennä jatkossakin lenkille ilman musiikkia ja laittaa mobiilidatan puhelimesta pois vähintään tunti ennen nukkumaanmenoa.

Aloitan taas päivätyön ensi maanantaina. Luulen, että sillä on positiivisia vaikutuksia myös tällä saralla. Kun töitä on enemmän, vapaa-aikaan osaa suhtautua lempeämmin. Silloin jos ei huvita mennä aamu-uinnille, ei vain mene, koska on ansainnut jäädä kotiinkin makoilemaan. Paistoi aurinko kuinka lujaa tahansa.

IMG_20160709_233925.jpg

En tule tekemään töissä täyttä työviikkoa, eli blogi tulee päivittymään ihan tavalliseen tahtiin jatkossakin! 🙂

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

 

6 vastausta aiheeseen “Ylikierroksella (ja siitä eroon pääseminen)”

Juurikin noin 🙂 Vaikka hesa on ihan ok paikka asua etc, niin haluan maalle koko ajan. Siellä on tilaa ajatuksille ihan eri tavoin kuin täällä. En tiedä miksi, mutta niin se menee. Ite sammutan luurit ja koneet välillä moneksi päiväksi ja iltaisin tunteja ennen nukkumista 😉 Helpottaa! Hyvä että tästäkin kirjoitetaan. 

Olen huomannut samaa itsessäni. Vaikka täälläkin voisi pienellä vaivalla saada aikaan sellaisen maalla-fiiliksen, ei se vaan oo sama asia. 🙂

Hienoa muuten et sulla on tollanen tapa, ja pystyt olla ilman teknologiaa. Ihan mahtavaa!

Iloista viikonloppua, Mia <3

Nämä ajatukset oli kuin suoraan mun päästä, hyvin ilmaistu. 😀 Ihana että lomailit hetken täysillä, ja päivätyötkään ei varmaankaan tunnu vastenmieliseltä kun on ollut hyvin aikaa toteuttaa itseään viime aikoina 🙂 ja sitä vapaa-aikaa osaa tosiaan sitten arvostaa entistä paremmin!

Mulle tulee aina jotenkin tosi lämmin ja vapautunut olo jos muut pystyy samaistumaan mun ajatuksiin. 🙂 Ei oo niin sellanen forever-alone-näillä-fiiliksillä-olo 😀 Kiva siis kuulla!<3

Ja näinhän se on vaikka tässä vähän jäntskättääkin uusi paikka ja uudet kuviot! 🙂

Joo siis kirjaimellisesti selostit oman ajatuksenjuoksuni usein. 😀 tsemppiä paljon uuteen duuniin, menee varmasti hyvin ja olisi kiva kuulla lisää!

Kommentoi