Kategoriat
Uncategorized

Yksityisrannan tuntua

DSC_0156.JPG

DSC_0131.JPG

DSC_0121.JPG

Nyt on menossa viikon kolmas päivä putkeen, jolloin on koulua ja töitä kellon ympäri – siis täydellinen hetki palata reilu viikko takaperin, kun kaatosateen sijaan olikin lämmin ilta ja skumppapiknikki ulkona. Meillä on Ferhatin kanssa ”oma” rantapaikka pääkaupunkiseudulla, tavallaan keskellä kaikkea mutta samaan aikaan kaukana siitä kaikesta. Ollaan näissä maisemissa vietettyjen iltojen aikana törmätty tasan kerran toiseen pariskuntaan, ja hekin olivat vain ohikulkumatkalla. Kieltämättä tulee sellainen olo, kuin olisi omalla yksityisrannalla – ihan kahdestaan.

DSC_0125.JPG

DSC_0132.JPG

Tietysti tähän menneessä olen unohtanut jo valkoiseen vilttiin useaan kertaan läikkyneet kuohuviinitahrat ja meitä palvovien hyttysten jättämät terveiset. (Me ollaan Ferhatin kanssa aina joukon pahimmat hyttyshoukuttajat! Jos olette menossa mökille ja haluatte välttyä hyttysten pistoilta, ottakaa meidät mukaan. Kerran Albaniassa jouduin jättämään ulkojoogan kesken, koska olin seurueestamme ainoa, jota hyttyset pommittivat ihan kokoajan.)

Aika saattaa siis kullata muistot, mutta minä muistan vain oman murun ja sen, että kesätamineissa tarkeni myöhään yöhön.

DSC_0140.JPG

DSC_0154.JPG

DSC_0161.JPG

PS: Jos et ole ehtinyt lukea vielä Lilyn Toimituksen haastattelua minusta ja blogista, kurkkaas tänne!

 

EN: Pictures from over a week ago when it was still summer and we had sparkling wine in our very own special spot.

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi