Kategoriat
Hyvinvointi

Yksi hyvä tapa, kaksi pahaa tapaa

DSC_0853.JPG

Moi ihanat! Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Mulla oli tosi kiva viikonloppu vaikka töitä oli huomattavasti enemmän kun vapaa-aikaa. Mieheni on saanut katella mua iltaisin naama kiinni ruudulla, joten sovittiin jo alkuviikosta että lauantaina pidetään treffi-ilta pitkän kaavan mukaan. Käytiin syömässä ja vihdoin katsomassa Blackkklansman (josta avauduinkin jo vähän InstaStoryn puolella). Sunnuntai-iltapäivä vei kuitenki voiton kun sain halailla ja leikkiä mun siskonpojan kanssa, hän on mun todellinen elämäni rakkaus.

DSC_0903.JPG

Tällä viikolla keskitytään lisäämään yksi hyvä tapa ja jättämään kaksi huonoa tapaa taakse. Hyvä tapa on se, että otan säännöllisen, lähes päivittäisen liikunnan takaisin arkeen. Raskauspahoinvointi lamaannutti mut kesäksi täysin, ja vaikka se on ollut jo viikkoja hallinnassa, sellainen liikuntalaiskuus on ikävästi jäänyt. Varasin pitkästä aikaa tälle viikolle myös joogatunnin, jännittävää nähdä tuntuuko se näin melkein raskauden puolessa välissä samanlaiselta kuin ennen.

Sitten taas kaksi huonoa tapaa, josta yritän päästä tällä viikolla eroon: torkuttaminen (!!!) ja asioiden vetkuttelu. Oon ikävästi lykännyt monia kiirellisiäkin asioita mutta tällä viikolla napataan niskaote haltuun ja prokrastinaatio kuriin.

DSC_0944.JPG

Onko sulla joku tapa jonka haluat istuttaa tällä viikolla tai vaihtoehtoisesti jokin, josta haluat eroon?

PS. Tässä vielä edellisviikon postaukset:

Viisi ajatusta uuteen viikkoon

Vegaaniset porkkanamuffinit

Kirjoitan kirjan – nyt oikeasti!

Onneksi emme lähde häämatkalle

Huppari Under armour saatu blogin kautta

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Yksi hyvä tapa, kaksi pahaa tapaa”

Prokrastinaatiosta: Ootko kuullu mark twainin eat the frog-ajatuksesta? Että kun aloittaa päivänsä sillä ikävimmällä jutulla (twainin tapauksessa syö elävän sammakon, wtf), koko loppu päivä tuntuu ihan lasten leikiltä. Nerokas filosofia asioiden vetkutteluun! Hoidan aina sen mälsimmän homman joka vetkututtaa eniten heti aamusta, niin loppupäivä on silkkaa voittoa. Kivaa päivää <3

Hello! 🙂 Oon itse asiassa kuullut ja mulla on ehkä vähän ristiriitaisia ajatuksia tästä. 😀 Välillä tuntuu että laiskottaa niin paljon että on helpompaa päästä ”tekemisen makuun” kun aloittaa helpoimmasta hommasta. Toisaalta kun oon joskus aloittanut siitä vaikeimmaista, loppupäivä tuntuu oikeesti ihan helpolta nakilta. 😀

Ja hahah mun pitää selvittää mikä ton Twainin sammakkotarinan takana on. 😀 Kiinnitti mielenkiinnon!

Ihan parasta päivää myös sinne. <3

Kommentoi