Kategoriat
Uncategorized

Yhtenä aamuna

DSC_2245.JPG

Yhtenä aamuna tein vanhan rakkaan tuttuni Hannan kanssa uutta tuttavuutta Kuppi & Muffiniin (Kalevankatu 17, Helsinki). Sympaattinen kahvila, jonka tarjoiluvalikoimassa on otettu huomioon myös erikoisruokavaliot. (Hello, kuvissa näkyvä vegaaninen maapähkinämuffini.)

DSC_2238.JPG

DSC_2227.JPG

DSC_2241.JPG

DSC_2247-002.JPG

DSC_2231.JPG

Mitä teidän tiistaiaamuun kuuluu? Onko täystohina päällä, kuittaatteko meilit jo ”mukavaa syksyän alkua”? Mun on jotenkin niin mahdottoman hankalaa hyväksyä että kesä loppuu, ja tänäänkin kuljetaan paljain säärin meriaamu-uinnin kautta.

Haluan kiittää kaikkia eilisen avautumispostauksen kommentteista ja lukuisista muista sydäntälämmittävistä viesteistä. Mikäköhän siinä on että tuollaisten tekstien julkaiseminen jännittää aina niin pirun paljon, vaikka siitä on seurannut aina vain ja ainoastaan hyvää; toimivia vinkkejä, tilanteeseen samaistuttavien lukijoiden tarinoita ja rohkaisevia tsemppauksia?

Siis kiitos.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Yhtenä aamuna”

Kiitos. 🙂 Sain sen ystävältäni tuliaiseksi Japanista, en tiedä yhtään mistä samantyylisen saisi Suomesta…

Ihanan värikkäitä kuvia! Ja ennen kaikkea ihana sinä. ♡ Aurinkoa loppuviikkoon! 

Minunkin oli mahdoton hyväksyä kesän loppuminen, siksipä lensimme tänään tänne Samokselle ( lämpöä luvattu viikon jokaiselle päivälle yli 30astetta, sanoi opas).

kivan näköinen baari muuten 🙂

Kommentoi