Kategoriat
Uncategorized

x2 pressitapahtuma (Goodio & BikBok)

DSC_2414.JPG

Pressitapahtumat ovat syksyn osalta käynnistyneet. Päivätyön ja rajallisen ajan (ja kiinnostuksen) takia en ihan jokaiseen kissanristiäisiin ehdi. Alla kuitenkin kuvia ja tunnelmia sekä Goodio-kahvilan avajaisista että BikBok x Festival -tapahtumasta.

DSC_2378.JPG

DSC_2388.JPG

DSC_2431.JPG

DSC_2404.JPG

Mä itse rakastuin Goodion jäätelöihin jo pari vuotta sitten kun olin Punnitse & Säästä töissä. Vaikka silloin söin vielä lehmänmaitojäätelöä, julistin Goodion kookosmaitopohjaiset jäätelöt maailman parhaimmiksi jädeiksi. Goodion suklaa ja niiden lukuisat eri maut ovat myös todella laadukkaita ja herkullista raakasuklaata. Ja nyt heillä on siis ikioma kahvilakin! Katsokaa nyt tuota menuakin – eikö tekisikin mieli maistaa jokaista annosta?

(Ja kyllä, näitte oikein: Mikko Harju oli esiintymässä. ♥)

Goodio Cafe: Kanavaranta 7B

DSC_2397.JPG

DSC_2602.JPG

DSC_2611.JPG

DSC_2609.JPG

DSC_2616.JPG

DSC_2625.JPG

DSC_2640.JPG

DSC_2598.JPG

Sitten kuvia BikBokin järjestämistä lauantain Flow’n etkojuhlista. Herkullista sormiruokaa, huippu-dj, hieman nassuun nousseet drinksut ja ihana, ihana ja vielä kerran ihana seura. Kävin ennen pirskeitä myös pitkästä aikaa piipahtamassa BikBokin liikkeessä ja putiikki pursui todella kauniita uutuksia. Ostin ihastuksissani tuon yllänäkyvän punaisen topin, ja ennustan siitä luottopaidan syksyn juhliin ja varmasti arkeen muutenkin.

DSC_2638.JPG

Tällä hetkellä olen jumissa aamuruuhkassa harmaana keskiviikkoiltapäivänä. Toivottavasti teidän aamu on sujunut mukavasti!

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “x2 pressitapahtuma (Goodio & BikBok)”

Tää kahvilavinkki kuulostaa ehdottomasti kokeilunarvoiselta! Ihania kuvia sinulta jälleen 🙂

Kyllä, sijaintikin on tosi ihana ja terassikin löytyy viimeisille kesäpäiville. 🙂 Ja kiitos paljon, olet kultainen!

Hahaa, just postasin Goodiosta itsekin! Oh, se suklaa-brownie-jättelö oli something to die for. Kiitos vielä ihanasta viikonloppuseurasta, murunen! <3 

Me ollaan todettu tää aikasemminkin et näin nerokkaat mielet ajattelee samalla tavalla. 😉 Ja joo älä viitti!! Pian uudestaan!! Ja kiitos sulle. <3

Oi nam, täytyykin käydä tuolla Goodiossa! 🙂 Vitsi, sulla on ollut kiva päivä! Itse taas unelmoisin, että saisin kutsuja noihin pressitapahtumiin, vaikka se tyhmältä kuulostaakin, heh! Olisi kiva tavata muitakin bloggareita ihan livenä!

Kivaa päivää!

Goodio Cafe on kyllä mahtava. <3

Hei vinkkinä että kannattaa aktiivisesti itsekin olla yhteydessä eri pr-firmoihin ja kysellä pääseekö listoille. 🙂 Myös eri yrityksille ja tapahtumille kannattaa jättää blogitiedot tai täyttää mediapassin, sitäkin kautta voi tulla paljon mielenkiintoisia kutsuja.

Pitäisi ehkä syksyllä kehittää myös jonkinlainen blogimiitingi vaikka lilyläisten kesken! 🙂

Hei ihan totta? No hitsi vie, pitääpä näin tehdä. Kiitos vinkistä <3 Olen jotenkin jättänyt tuon osion taka-alalle ja välillä kun olen asiaa miettinyt, niin en ole oikein tiennyt miten edetä asiassa. No hyvä että kirjoitin ja kiitos kun jaoit vinkkisi. 

Pitää ehdottomasti, olisi kiva nähdä ihan kasvotusten kaikkien kanssa 🙂

Kommentoi