Kategoriat
Hyvinvointi

Vuosi sitten tähän aikaan

dsc_2691.jpg

Vuosi sitten tähän aikaan Ferhat oli lentänyt viikkoa aikaisemmin mun luokse Australian Melbourneen. Näytin Ferhatille mun suosikkinurkkia ja vietimme aikaa syöpää sairastaneen isoisäni kanssa.

Isoisäni oli joutunut taas sairaalaan, jonne menimme katsomaan häntä. Olimme Ferhatin kanssa ostaneet seuraavalle aamulle lennot ja majoituksen Byron Bayihin, mutta omatuntoni neuvoi olla lähtemättä. Isoisä painosti silti menemään ja lopulta kolmen päivän paratiisiloma, mun lempparikaupungissa maailmassa, jopa hetkeksi kaukana läheiseltä, jota huononevaa kuntoa katsoi päivittäin, teki hyvää. En tule koskaan unohtamaan sitä täydellistä raukeutta.

dsc_2574_-_kopio.jpgdsc_2427.jpgdsc_2815.jpg

Elämä oli erilaista silloin. Häät olivat vasta edessä, perheenlisäyksestä puhuttiin ”sitten joskus häiden jälkeen ilman mitään stressiä”. Oli kaksi vallitsevaa tunnetilaa: pohjaton kiitollisuus Australia-kuukaudesta, Ferhatista, joka tuli sinne mun tueksi ja kaikista muista läheisistä, jotka olivat lähellä ja elossa. Sitten oli suru siitä, että kohta yksi läheinen viedään pois, palaan Suomeen ja elämän pitäisi jatkua muka normaalina.

dsc_2801.jpgdsc_2400.jpgdsc_2501.jpgdsc_2662.jpgdsc_2562.jpgdsc_2463.jpg

Vuosi myöhemmin elämä on tosiaan jatkunut normaalina, ja vaikka ikävöin isoisääni joka päivä, kaikki on tosi hyvin juuri nyt. Ausseihin ei voikaan lähteä enää tuosta noin vain, kun talouteen on syntynyt yksi pieni ja rakas ihminen, mutta eipä sinne enää olekaan niin paljon asiaa. Aamut alkavat isoissa aalloissa uimisen sijaan niin, että joku on heti sun tississä kiinni ilman että ehdit harjaamaan hampaitakaan ensin. Enkä silti kääntäisi aikaa tai vaihtaisi paikkaa, kaikki on tosi hyvin juuri nyt.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “Vuosi sitten tähän aikaan”

Ihana, ihana postaus. <3 Ja käsittämätöntä miten paljon voi elämä muuttua noinkin lyhyessä ajassa! 🙂
”…joku on heti sun tississä kiinni ilman että ehdit harjaamaan hampaitakaan ensin.” 😀 😀 Ihana pikku-Ela, tuli heti ikävä. <3

Kommentoi