Kategoriat
Hyvinvointi

Vuoden paras aika (rankemman ajan jälkeen)

Kuppi ja muffini

Vuoden ensimmäiset kolme kuukautta olivat vähän hulluja. Projekteja, jotka eivät ottaneet tuulta alleen, taloudellista epävarmuutta ja työidentiteettikriisiä, ahdistuneisuutta, pitkiä reissuja ja tietysti sairaan ihmisen kanssa elämistä ja lopulta hänen menettämistä.

Sitten luin Marjan blogista että huhtikuu on uuden kvartaalin alku ja hoksasin että hitto, ehkä sen takia mä olen aina rakastunut huhtikuuta. Maaliskuussa voi hyvästellä talven ja ravistella alkuvuoden tapahtumat pois harteilta. Aloittaa puhtaalta pöydältä ja (toivottavasti pian) kuivalta asvaltilta.

Kuppi ja muffini

Kuppi ja muffini

Kuppi ja muffini

Kuppi ja muffini

Alkuvuosi opetti sen että elämää ei voi ihan mahdottomasti suunnitella etukäteen. Mutta tässä kvartaalissa yritän vaikuttaa ainakin seuraavaan asiaan: aion nauttia yksinkertaisemmasta elämästä ja muistella miksi tämä on aina ollut vuoden lempiaikaani – jäät sulaa, värit ja vesistöt puskevat esiin, valoa on melkein koko hereillä oloni aikana ja ihmiset (ja minä) ovat iloisempia, luovempia, spontaaneimpia. Kesä on nurkan takana mutta siihen on vielä matkaa ja se matka tuntuu tällä hetkellä jotenkin aurinkoiselta ja kevyeltä.

Kuvat: Hanna Kärppä, editointi minä

Sijainti: Kuppi ja Muffini

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “Vuoden paras aika (rankemman ajan jälkeen)”

Olen ihan samaa mieltä, että huhtikuu on uusi valoinen alku, jolloin kaikki tuntuu taas kevyemmältä! Kuivia katuja odotellessa 🙂

Kommentoi