Kategoriat
Uncategorized

Vuoden masentavin kuukausi -myytti

20141102_151601.jpg

En tiedä teistä, mutta mä usein kuulen, että marraskuu on vuoden masentavin kuukausi. Ja joka kerta sen päätyttyä tuumaan että täähän oli yksi vuoden kivoimmista.

Ensimmäinen marraskuuta koko maa taisi herätä ikkunoiden ja sälekaihtimienkin läpi tunkeilevaan aurinkoon. Ärsytti, että se päivä piti uhrata tenttiin lukemiselle, mutta lopulta olin iloinen ettei tarvinnut pilata lämpimän päivän illuusiota ilmeisesti pakkasasteilla. Julkisesti hehkutin myös koko päivän sitä, kuinka selvisimme marraskuuhun asti ilman että on lunta vielä maassa.

Toisena päivänä taas tervehtimässä oli sateinen ja sumuinen maisema, mutta ei se päiväsuunnitelmia pilannut. Uhmasimme kaikkien aikojen masentavimman sään ajamalla Cafe Caruselliin ja teeskentelemällä, että on vielä kesä. Ja iloitsemalla sitä, ettei vieläkään ole lunta.

Tänään on kolmas päivä ja katsotaan minne se meidät vie. Vahva fiilis sanoo, että aika jänniin paikkoihin. Ja lumettomille teille.

Tässä kuussa on ihania juhlia ja monen tärkeän ihmisen syntymäpäiviä. Juha Tapion iso keikka Jäähallilla ja jännittäviä kursseja koulussa. Muutama rakas sukulainen tulee loppukuusta Suomeen. On niin monta eri tv-sarjaa, jota haluan alkaa seuraamaan. Ja jos materiasta saa innostua, uusi Samsung Galaxy ALPHA älypuhelin on lempi elektroniikkakumppanini pitkään aikaan ellei koskaan. Sillä on otettu nämäkin kuvat, anteeksi vain rakas järkkärini.

20141102_151605.jpg

Suurin ja innostavin muutos marraskuulle on kuitenkin se, että Tyhjä Ajatus muuttaa Indiedays Inspiration -portaaliin lähiaikoina. Voi juma kuinka innoissani oonkaan tästä! Blogini jatkaa kuitenkin itsenäisenä blogina, jonka sisällöstä vastaan täysin itse. Saan kuitenkin bloggailla saman katon alla, jossa on mielestäni Suomen kauniimmat ja koukuttavimmat blogit. Tää on mulle iso kunnia. Toivon tietysti myös, että mahdollisimman moni teistä pysyy muutoksessa mukana ja tukee päätöstäni liittyä näin mahtavien bloggaajien yhteisöön.

Jos olet lukenut blogia Facebookin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos olet irrallisesti seurannut blogia, blogin osoite tulee muuttumaan, ja ilmoitan sen tänne heti kun saamme uuden pohjan valmiiksi. Tietysti jos olet Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, et voi seurata blogiani enää Lilyn kautta. Teiltä on ollut tosi kiva saada meilejäkin, joten sähköpostiosoitekaan ei muutu. Pidän teidät ilman muuta ajan tasalla ja varmistan, ettei kukaan ”eksy” tämän muutoksen myötä.

Tämä reilu vuosi Lilyssä on ollut ihan huikea, ja se on luonut mulle todella innovatiivisen pohjan bloggaamiseen. Lilyssä on niin lämmin henki, että aion varmasti jatkaa täällä käymistä. On kuitenkin todella jännittävää ottaa blogin kannalta uusi askel eteenpäin ja nähdä mihin se mut vie.

Ihanaa marraskuuta, muruset.

20141102_151609.jpg

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi