Kategoriat
Uncategorized

VKO 10 TREENIT

Hei ihanat! Toivottavasti kaikilla on kiva viikko takana. Viime sunnuntaina nähtiin ensimmäinen viikon treenit postaus ja nyt olisi vuorossa seuraava! Here we gooo.

IMG_20140225_213050.jpg

Ma: 1h crossfit
Ti: Lepo
Ke: 1h crossfit
To: 1h omatoiminen crossfit
Pe: Lepo
La: 1h crossfit
Su: 30min syvää venyttelyä

IMG_20140302_100843.jpg

Haha aika yksipuolista sanoisiko. Olen kuitenkin viihtynyt salilla, koska viime viikolla merkkasin sen taululle kaikkien nähtäväksi kolme tavoitetta, jotka haluan saavuttaa ennen vappua. Käsilläseisonta ilman tukea, pitkä sarja double underseja ja puhdas leuanveto. Kannattaa lausua haaveita ääneen, koska opin tosiaan ne kaksoishypyt heti seuraavana päivänä! Woop woop.

Uusi salin oma pähee huppari on ajanut asiaansa myös.

IMG_20140225_213024.jpg

Oikeasti laatikaa niitä tavoitteita ja SANOKAA NE ÄÄNEEN – niillä jaksaa nostaa peban ylös sohvalta joka kerta. Mun vinkki on se, että tehkää joka treenikerralla pieniä tavoitteita, ja sitten vaikka viikon, kuukauden ja kolmen kuukauden välein isompia. Esim. ”Huomisen tavoite on juosta lenkillä kolme kilometriä putkeen” ja ”viikon päästä jaksan jo kolme ja puoli.” Kuukauden päästä menee jo viisi ja kolmen kuukauden kymmenen! Vuoden päästä juostaankin sitten maratonin maaliviivalle. Sen hetkinen sinäsi kiittää itseäsi kun olet aloittanut tänään.

Aktiivista uutta viikkoa!

Saranda

Kommentoi