Kategoriat
Uncategorized

Vinkit kurvikkaan vartalon pukemiseen

DSC_0177.JPG

En pidä pukeutumisäännöistä – jokaisella on mielestäni oikeus laittaa ylle juuri sitä mitä haluaa, ”imartelee” se sitten omia kehonosia tai ei. En usko, kun joku sanoo, että joku väri tai vaatteen malli ei sovi hänelle tai että jotkut värit ja mallit eivät sovi keskenään. Tietysti makuja on erilaisia, mutta pukeutumisessa on mielestäni tärkeää kuunnella vain omaa mielipidettä ja toteuttaa omaa visiota.

Olen muodoiltani kurvikas – vyötäröni on kokoa 36 siinä missä reidet ja takapuoleni ovat 40. Se tarkoittaa sitä, että etenkin oikeankokoisten housujen löytäminen on vaikeaa, sillä sellaiset housut joihin sujahtavat jalat helposti, mahtuisi vyötärön puolesta kaksikin ihmistä. Listasin siksi alle pari vinkkiä (huom: ei sääntöjä) joiden avulla puen oman kurvikkaan vartaloni. Kun tarkemmin miettii, nämä ohjeethan soveltuvan kaikkiin vartalotyyppeihin.

DSC_8237.JPG

IMG_2320_2.jpg

Istuvuus on tärkeää. Älä tuijota tai pelkää vaatteiden kokoja. Koot vaihtelevat eri vaatemerkkien välillä. Kannattaa valita vaate aina istuvuuden mukaan, ei koon. Jos vaate ei istu sinulle hyvin tai sinulla ei ole mukavaa se yllä, jätä se kauppaan.

Alusvaatteiden merkitys. Mukavat ja ei-puristavat alusvaatteet ovat kaiken a ja o. Niillä on oikeasti vaikutusta miten ne saavat ylä- ja alavartalosi näyttämään vaatteet päällä. HUOM! Jos reitesi hankautuvat esim. kesäisin hameen sisällä, kokeile pitkälahkeisisimpia alusvaatteita.

Korosta kurvejasi. Mitä et voi piilottaa, korosta. Oikeilla materiaaleilla ja leikkauksilla voit alkaa tykkäämään niistä kohdista, joista olet ollut epävarma ennen.

DSC_0096.JPG

DSC_0004.JPG

Ja vinkeistä tärkein, rakasta itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Mä en jaksa enää kriiseillä ulkonäköni tai pukeutumisen kanssa. Mä en halua hukata mun nuoruutta peilin edessä murehtiessa tai vertailemalla itseäni muihin. Hoikka, pitkä, pyöreä, kurvikas – mitä väliä, ne on vain vartaloita!

 

Katso Päivän asu -tägin alta blogin asukuvia

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Vinkit kurvikkaan vartalon pukemiseen”

Hyviä ajatuksia pukeutumisesta ja erityisesti suhtautumisesta omaan vartaloon 🙂 Ja ihan tosi kauniita kuvia! <3

Yhdyn edelliseen kommentoijaan! Monet kauppojen vaatteet ovat suunniteltu yhdelle vartalotyypille. Mullakin on suuri vaikeus löytää esim housuja, joista reiteni menisivät ja vyötärö ei sitten olisi liian iso.Vaikka olenkin hoikka, aika harvat housut istuvat mulle, koska etureiteni ovat suhteessa ”isot”. Näistä kyllä olen kiitollinen, mutta vaatteiden metsästys on hankalaa! Kivasti kirjoitettu postaus <3

Kiitos kommenttistasi. <3 Niimpä, vitsi kun ois yleisempää/edullisempaa tuunata tai tehdä vaatteita täsmälleen omien muotojen mukaan…

Hyvä postaus ja aihe! Kaupoissa saisi olla kyllä enemmän vaatteita kurvikkaillekin, monissa vaatteissa on juuri tuo että koko saattaa olla jostain kohtaa oikea mutta toisesta kohtaa aivan liian iso/ pieni. Kummallista että niin monet vaatteet tehdään saman muotin mukaan vaikka ihmisiä on kaiken mallisia… :/

Kiitos! Niimpä. 🙂 Jokaiselle kaupalle erikseen kurvikkaiden vartaloiden vaatemallisto? 😀

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: