Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Viikonloppu Sarandan ja Elan kanssa

PERJANTAI

04.13: Ela inisee. Nousen ruokkimaan ja vaihtamaan vaipan hiirenhiljaa ettei hän piristy. Hän röyhtäisee ja nukahtaa kun kello näyttää 04.44. Oma herätyskelloni on soimassa klo 05.00, joten ajattelen tämän olevan varsin kätevää.

05.55: Olen syönyt aamupalaa ja hoitanut omat aamutoimeni, ja olen juuri avaamassa ulko-oven kun yhtäkkiä Ela alkaa itkemään kuin tyhjästä. Otan hänet syliini ja hyssyttelen takaisin uneen. Oletan hänen nähneen painajaista (en kylläkään tiedä, että näkevätkö näin pienet vielä unia :D).

07.50: Olen taas kotona. Olen käynyt tässä välissä uimahallissa ja ruokakaupassa. Ferhat ja Ela ovat nukkuneet sikeästi ja kun Ferhatin herätyskello soi kasilta, hän kysyy että kävinkö edes uimassa.

11.00: Lähdemme Elan kanssa ulos. Olemme tähän mennessä pötkötelleet kotona. Yksi koneellinen pyykkejä hoitui niin että ehdin ripustaa pyykit Elan viihtyessä leikkimatolla. Tunnin päiväunien aikana minäkin nukuin puoleksi tunniksi, toisella puoliskolla vastasin kahteen sähköpostiviestiin ja muutamaan kommenttiin.

11.15: Metrossa jatkan viesteihin vastaamista ja suunnittelen viikonlopun Instagram-kuvat kun Ela makaa vaunuissa. Olemme matkalla työpaikalleni, josta olen äitiyslomalla. Ela on vasta kaksi kuukautta ja tämä on jo kolmas kerta kun menemme sinne. 😀 Työpaikalla on yksi parhaista ystävistäni (jonka mukaan Ela on saanut toisen nimensäkin <3), joten mielelläni piipahdan siellä.

14.30: ”Piipahtaminen” kestää kaksi ja puoli tuntia. Olemme syöneet ystäväni kanssa lounasta ja juoneet kahvit, työpaikan johtokin tuli viettämään kanssamme aikaa. Harmi, ettei Ela vielä ymmärrä kuinka suosittu hän on…

15.30: Lounaan jälkeen käymme pikaisesti Polhelmin pressipäivillä. Hyvää ruokaa, tuttuja ja lisää ihailevia katseita Elan suuntaan. Tunnen ylpeyttä jokaisesta kohtaamisesta.

16.00: Olemme kotona. Metrossa kirjoitin ensi viikolle yhden blogipostauksen, parissakymmenessä minuutissa sillä aihe oli lähellä sydäntäni ja oli jotenkin hyvä flow päällä. Kotona yritän väsätä huomiselle brunssille kakun Elan ollessa missä muuallakaan kuin leikkimatolla. Resepti on helppo mutta Ela ei viihdy itsekseen. Päätän jatkaa kakun leipomista illalla.

17.30: Ferhat on tullut töistä ja me hyppäämme Elan kanssa autoon ystävämme luokse Vantaalle syömään sushia. Meillä on tosi kiva ilta ja jee, lisää huomiota Elalle. 😀

21.15: Tulemme kotiin ja Ela on nyt kokonaan Ferhatin. Hän tekee Elalle iltapesun ja laittaa nukkumaan. Mä lähetän yhden keskeneräisen tarjouksen ja aloitan yhden yhteistyöpostauksen ensi viikoksi. Ehditään puoli tuntia makoilla Ferhatin kanssa ennen kuin kello näyttää puolta yötä ja sammun unille.

LAUANTAI

06.30: Herätyskello soi. Reilu kuusi tuntia katkeamatonta unta, sillä Ferhat on herännyt Elan kanssa yöllä. Se on hyvä saldo. Syön aamiaista ja hoidan aamutoimeni. Muistan keskeneräisen kakkuni ja päätän että vien vain pakkasesta jonkun. Aina ei ehdi ja tytöt kyllä ymmärtävät.

08.00: Ela ei herää vieläkään enkä haluaisi  myöhästyä, minun aikataulujenhan takia olemme sopineet brunssin näin aikaisin. Siirrän Elan sängystä pyjamineen ja painavine vaippoineen rattaisiin ja lähdemme ystäväni luokse.

09.15: Aloitamme brunssin. Tyttöjen kanssa on ihanaa kun Ela on mukana, sillä kaikki haluavat kantaa ja hoitaa häntä vuoron perään. Mun lisäksi kahdeksan muuta apukättä. Kel-paa. Hyödynnän tilaisuuden ja räpsin myös kuvia kameralla. Näitä voi käyttää jossain blogipostauksessa.

11.45: Ferhat hakee meidät ja ajamme kirkolle. Ferhatin ystävän lapsi kastetaan ja saa kauniin nimen.

14.00: Ferhat menee pesemään auton, me menemme vanhempieni luokse viikonloppukahveille. (Kuten menemme lähes joka lauantai ja sunnuntai…) Ferhat on ostanut siskonpojalleni vappupallon ja ihastelemme sitä yhdessä. En malta odottaa, että Elakin oppii ilahtumaan tuollaisista asioista.

16.00: Ferhat tekee ruoan, minä pesen vessan ja pyyhin kotona pölyjä. Ela leikkii leikkimatolla ja viihdytämme häntä vuoron perään.

18.00: Ilta on taas Ferhatin ja minä teen töitä. Kirjoitan eilen aloittamani yhteistyöpostauksen loppuun ja lähetän sen asiakkaalle tarkistettavaksi. Kerään myös mahdollisia osoitteita ylös, jonne voin lähettää kirjan näytekappaleita. Olen vähän väsynyt ja kiroan pitkältä tuntuvaa to do -listaa.

23.00: Käyn suihkussa ja kiipeän Ferhatin kainaloon. Sovimme, että Ferhat herää taas yöllä Elan kanssa koska hän saa koko seuraavan aamupäivän itselleen. Katsomme Ferhatin puhelimesta yhden jakson HBO:n Killing Eve -sarjaa, jonka jälkeen nukahdan sekunneissa.

SUNNUNTAI

07.30: Herään itsekseni. Nousen ylös ja kun vilkaisen Elan sänkyyn, hänellä on silmät auki ja hän hymyilee leveästi. Sydän täyttyy lämmöllä. Hän alkaa höpöttelemään heti kun näkee minut. Vaihdan vaipan ja syötän, ja seurustelemme kunnes hän nukahtaa taas syliini.

08.50: Syön aamupalaa ja valmistaudun. Aikaa jää juuri sopivasti lisäämään ensi viikon erääseen postaukseen kuvat.

10.00: Jätän Elan Ferhatin kanssa kotiin ja menen ruokakauppaan. Ostan melkein koko seuraavan viikon ruokaostokset ja jotakin aineksia tämän aamun brunssille. Kotona Ela odottaa nättiin mekkoon puettuna ja hyppäämme kahdestaan autoon.

11.00: Meillä on aivan ihana brunssi Iidan luona. Paikalla on me äidit, meidän bebet ja Hanna. Otamme kuvia ja parannamme maailmaa.

14.30: Päivä jatkuu, missä muuallakaan kuin omien vanhempieni luona. Pikkusiskoni on juuri tullut lomamatkaltaan Kosovosta. Siskonpoikani ei osaa päättää laulaako Hämähämähäkkiä vai Tuiki tuiki tähtöstä. Ela on ihan pihalla kaikesta.

17.00: Tulen kotiin, Ferhat on tehnyt ruoan. Olinkin haistavani munakoison ja sipulin jo terassilla.

18.00: Muokkaan ensi viikon postauksiin kuvia. Tajuan, etten ole koko viikonloppuna julkaissut mitään ja että huomisellekaan ei ole postausta. Ollut niin paljon tekemistä ja ajatukset ovat vaeltaneet jo seuraavan viikon loppupuolella. Päätän kohauttaa harteitani ja päättää viikko armollisesti toteaen, että kaikkea ei aina ehdi. Ela on juuri tullut iltapesusta ja päätän viettää loppuillan hänen ja Ferhatin kanssa. Aivan ehdottoman paras tapa sinetöidä viikko.

*

Viikonlopumme ovat yleensä meneviä. Yritän silloin sekä nähdä vapaalla olevia ystäviäni että hyödyntää vapaalla olevaa miestäni töiden tekemiseen. Mutta esimerkiksi sekä viikonloppua edeltävä torstai että seuraava maanantai olivat huomattavasti rauhallisempia päiviä. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä nukuttiin niin huonosti, että laitoin Ferhatille torstaiaamuna viestiä hänen mennessä töihin: Mulla on tälle päivälle vain yksi tavoite: pitää Ela elossa.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Viikonloppu Sarandan ja Elan kanssa”

Mustakin tuntuu, että tuun ikävöimään tätä aikaa. <3

Vastaa

Kuulostaa ihanalta elämänvaiheelta, onnea teille <3 Oon kyllä tosi kateellinen, mutta ehkä mäkin joskus.

Kiitos paljon. <3 Toivon että saat elämässä just kaiken mitä toivot ja ansaitset. 🙂

Vastaa

Kommentoi