Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Vauvan eka joulu

Meillä oli ihana joulu, oikeastaan ihana koko joulukuu. Me kasattiin perheenä jo syksyllä Dedolli-Yasa -joulun bucket list, joka aiotaan ottaa joka vuosi käyttöön ja josta ainakin puolet asioista toteutuivat jo tämän joulun aikana. Kuten Elalle uusi, oma joulumekko (kuvassa näkyvä, saimme sen Newbieltä), glögit kourassa jouluvalojen ihastelua kaupungilla, Vanhan Porvoon joulunavaus, joululeffat ja -piirretyt ja muutama hyväntekeväisyyslahjoitus.

Joululaulujen kuuntelun aloitimme joulukuun ensimmäisenä päivänä, meillä oli Elan kanssa oma soittolista, jota kuuntelimme aina aamupuuron yhteydessä. (Eli tässä vaiheessa kuukautta ne tulevat kummastakin korvasta ulos; tänä aamuna oli pakko laittaa jotain ihan muuta soimaan ja huomasin Elankin ilmeestä että hän oli positiivisesti yllättynyt. :-D) Saunoimme tavallista useammin, teimme (lue: Ferhat teki) paljon herkullisia, vegaanisia jouluruokia ja pelasimme monena iltana Trivial Pursuitia. Olemme päättäneet, että ostamme joka Trivial Pursuit -julkaisun yhteydessä uuden version ja lahjoitamme vanhan lautapelin esimerkiksi nuoriso- tai tyttöjen talolle.

Paljon olisi voinut vielä tehdä, mutta rutiinia rakastavan vauvan (ja okei ÄIDIN) kanssa ei pysty loputtomasti venyä ja on muutenkin paljon kivempi keskittyä niihin asioihin, mitä ehdimme tekemään kun niihin, mitä ei.

Itse joulupäivät hujahtivat niin että aattopäivän vietimme Ferhatin vanhempien luona ja illan pikkusiskoni luona. Joulupäivän olimme omilla vanhemmillani, 25.12. äitini sattuu viettämään myös syntymäpäiviään, eli juhlanaiheitahan riitti.

Tänään tapaninpäivänä en jaksa jouluilla enää yhtään, vaan odotan, että Ela herää päiväunilta ja sitten lähdemme kahdestaan ihan OSTOKSILLE. 😀 Mulla on muutama kodintavara, joka on roikkunut ostoslistalla koko syksyn ja meinasin vihdoin viivata ne yli sieltä. Rakastan joulua ja joulufiilistelyä mutta 25 päivää sitä kaikkea riitti ilmeisesti paremmin kuin hyvin! Toivottavasti Itiksessä ei soi joulubiisit, mutta tottakai ne soi…

Mä olen tehnyt joulukuussa aika vähän töitä, lähinnä vain pakollisia asioita. Tunnen oloni tosi rentoutuneeksi, vaikka huono omatunto haluaakin ottaa osansa. Ajattelin kuitenkin taistella sitä vastaan vielä vuoden loppuun asti. Siihen nähden, että meinasin heittää hanskat tiskiin elämän jokaisen osa-alueen suhteen jo lokakuussa, olen pärjännyt aika hyvin!

Toivottavasti teillä on ollut mukavat joulut, kertokaa ihmeessä mitä teitte vaikka kommenttiboksin puolella! <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

7 vastausta aiheeseen “Vauvan eka joulu”

Haha, vauvoissa suloisimmat jutut on kyllä posket ja varpaat! 😀

Vastaa

Haha meilläkin joululaulut kuului aamupuurohetkiin 😀 Vietimme myös vauvan ensimmäistä joulua ❤️

Vähänkö ihanaa! 😀 Mutta myös aika ihanaa että nyt voi kuunnella jo muuta, eikö vain? 😀 Toivottavasti teillä oli mukava joulu ja onnellista uutta vuotta koko perheelle! 🙂

Vastaa

Joo aikansa kutakin 😀 meillä meni joulu kivasti. Kiitos samoin sinne teidän perheelle!☺️

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: