Kategoriat
Hyvinvointi

Vapun ja juhannuksen välinen aika

… on parasta aikaa vuodessa. Okeeii, oon viime aikoina ollut vähän kaikista vuodenajoista sitä mieltä. Talvi oli upeaa ja huhtikuu varsin hilpeä. (No eikö muka ollut?)

Vapun jälkeen ihmiset heräävät kuitenkin ihan uudella tavalla eloon ja (jo nyt täyteen ahdatun kalenterin perusteella) kaikkialla tapahtuu. Juhannuksen jälkeen jengi rauhoittuu kesämökille tai rannalle eikä sähköpostiin tule edes se mukava määrä meilejä. Ennen sitä on kuitenkin sopivasti tapahtumia, töitä ja tietysti sitä aurinkoa.

Huomasitte ehkä tässä välissä vajaa viikon postaustauon. Kaipasin sitä. Kaipaan sitä aina silloin tällöin. Jotkut yrittäjät päättävät systemaattisesti että pitävät lomaa viikolla x ja tekevät silloin ns. lomajuttuja. En tiedä johtuuko se luovasta työstä vai oikukkaasta luonteestani, mutta mulle pelkkä tavallinen tiistai voi laittaa kapuloita rattaisiin ja taas ulkomaan lomaviikolla voisin kirjoittaa teille kolme kertaa päivässä.

Miettikää, jos mulla olisi oma liike. Se olisi auki ihan miten sattuu. Isällänihän on liike ja se on auki miten sattuu. Kun menemme aamuisin vanhemmillemme käymään, hän suosiolla lykkää liikkeen avaamista. Ehkä siksi asuimme lapsena Itä-Helsingissä ja harrastimme kympin vuodessa maksavaa sulkapalloa ja ehkä siksi lapsuutemme oli varsin onnellista aikaa.

Mutta takaisin tähän aikaan ja ajanjaksoon. Tänä vuonna se on vielä poikkeuksellisen ihana, sillä eilen musta tuli kirjailija. Ja mitä olen ymmärtänyt, kun kerran kirjoittaa kirjan, sä oot kirjailija myös ensi juhannuksen ja kaikkien muidenkin juhannusten jälkeen.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Vapun ja juhannuksen välinen aika”

Onnea kirjailijalle, MAHTAVA SAAVUTUS! ❤️ Täällä tuleva kirja vielä muokkailee sisällysluetteloa ka alkukappaleita, mutta omaan tahtiin hyvä tulee? 🙂

Kiitos paljon! Ja onnea sullekin kirjan kirjoittamisesta. 🙂 Todellakin omaan tahtiin, silloin syntyy paras jälki! Jos haluat joskus vaihtaa ”kirjailija-ajatuksia”, pistä meiliä. 🙂

Vastaa

Kommentoi