Kategoriat
Uncategorized

Vapaapäivän höpötyksiä

DSC_0683.JPG

24.jpg

Ihanaa lauantaipäivää, muruset. Tulin moikkaamaan teitä ilman sen kummallisempaa asiaa. Mä olin mun siskolla viime yönä, ja aamulla lähdettiin keskustaan kahville. Join Lasipalatsin kahvilassa (mikäköhän sen kahvilan nimi on… Cafe Lasipalatsi?) parasta cappuccinoa pitkään aikaan. Joka hörppy maistui taivaalliselta.

Sen jälkeen oli tosi kivat treenit ihanan lujatahtoisen ystäväni Mirkan kanssa. Syy, miksi aloitin crossfitin oli se, että mulla ois kokoajan joku valmentaja katsomassa teenkö kaiken oikein ja tsemppaamassa, mutta kyllä samaa asiaa ajaa myös innokas treenikaveri. Ottakaa siis kaverinne mukaan salille tai lenkille jos tuntuu siltä, että on taipumusta sluibaa omasta suorituksesta. Nyt on muutenkin treenimotivaatio katossa, ja sen huomaa tuloksissa kyllä heti. Näkee taas, miten moni asia on oikeasti kiinni vain siitä mitä on korvien välissä.

Mulla on huomennakin vapaata, jolloin kehittelen teille kivoja postauksia. Tänään lähdetään vielä tyttöjen kanssa ulos baanalle pitkästä aikaa. Hyviä viikonloppuja kullekin!

xx, Saranda.

3 vastausta aiheeseen “Vapaapäivän höpötyksiä”

Voi, kun pääsis itsekin jo treenaamaan! Jouluähkyn jäljiltä kauhean tukkoinen ja vätys olo, mut kai se on parasta odotella vielä vähän että tää (jo kaksi viikkoa kestänyt, murr) flunssa hellittäisi… Itse oon huomannut että selkeä tavoite auttaa myös treenaamisessa, tänä vuonna on kiikarissa puolimaraton ja heti huomaa, että juoksujalka vipattaa enemmän kuin syksymmällä 🙂

Mukavaa baanailua!

Joo ei kannatakaan vielä lähteä minnekään, jos on vähänkin kipeä olo. Kostautuu vaan takaisin! Meetkö johonkin tapahtumaan juoksemaan sen vai muuten vaan? 🙂 Tsemppiä harjoitteluun ja paranemiseen!

Tapahtumaan oon menossa, tosin en nyt enää muista sen nimeä koska kaveri pyysi siihen mukaan 😀 mutta heinäkuussa olis tarkoitus.

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: