Kategoriat
Uncategorized

Vantaa kiittää ja kuittaa

17.jpg

Olemme reilu vuoden päivät selanneet asuntoja mutta en valehtele kun sanon, ettei yhdenkään asunnon ominaisuudet hetkauttaneet sen koommin. ”Ihan kiva” tai ”ainakin hinta on ok” olivat yleisemmin suustani kuulleita lauseita.

Joulukuun puolessa välissä törmäsin täysin sattumoisin ainoaan asuntoon, jossa oli kaikki ja enemmän kuin mitä olisin koskaan voinut haaveillakaan. Tiesin välittömästi, että tämä on se oikea, ja kun asunnon näyttöön oli kymmenen päivää, tuntui se piinaavan pitkältä ajalta. Olin kaikin puolin varma, että tämän yksilön haluaa sadat muutkin.

Kun tieto siitä, että kaikkien hakijoiden kesken asunnon saajat olivat me (!!!), en meinannut millään uskoa korviani. Hypin tasajalkaa vain huonokuntoisessa yksiössäni sydän pakahtuen. Tiesin tietysti, että muutto tulisi todella nopealla aikataululla ja taloudellisesti haastavaan ajankohtaan, mutta samalla tunsin jokaisella solullani, että lopputulos olisi kaiken sen arvoista.

16.jpg

Olen asunut Vantaalla 15 vuotta, kolmessa eri asunnossa ja kulkenut 562:lla varmaan kolme tuhatta kertaa edes takaisin. Mä aidosti pidän Vantaasta ja tämä asuntokin on ollut kaikessa rosoisuudessaan kuitenkin koti. On jossain määrin kuitenkin kutkuttavaa ajatella, että oon ensimmäistä kertaa elämässäni stadilainen. Sitäkin kutkuttavampaa on se, että saan olla sitä elämäni suuren rakkauden kanssa. (Ja että meillä on sauna.)
 

/ Home is where ever I’m with you and where there’s sauna.
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Vantaa kiittää ja kuittaa”

Heiii.. ihan huippua!! Tervetuloo ns kulmille 🙂

Pakko udella, että mistäpäin täältä koti löytyi :)))

Kommentoi