Kategoriat
Uncategorized

Vanhanajan bloggaamista

Eli sekalaiset terveiset vailla punaista lankaa.

DSC_0152.JPG

Loppuviikko on ollut yskimismaratonin ja sattunaisen säryn rinnalla oikein mukava. Torstaina pääsin kuvaamaan Talvipuutarhassa, jonka jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa Lintsin Valokarnevaaleihin. Linnanmäki on kyl mun mielestä Helsingin kivoimpia paikkoja, Vuoristorata lempi laitteeni ja kierreranskikset lempi huvipuistoherkkuni.

DSC_0142.JPG

DSC_0150.JPG

DSC_0146.JPG

Eilen tein puolestaan niin pahaa vihersmoothieta, että laatta lensi – resepti, anyone!? Yritin myös kiriä koulujuttujen kanssa (huonommalla menestyksellä), ennen kun lähdin I Love Me -messuille. Vuosittaiset kauneus- ja terveysmessut on muodostunut perinteeksi meidän perheen naisten kesken, ja tälläkin kertaa oli ihanaa viettää yhdessä aikaa siellä. Illemmalla juhlimme ystäväni Suzanin 22-vuotissynttäreitä kantapaikassammme, mikä kruunasi perjantain juuri oikealla tavalla.

DSC_0155.JPG

Tämän päivän olen viettänyt tietokoneen äärellä, vanhemmilla aamukahvilla ja kaupoilla mummin kanssa. Loppuillaksi muutan keittiöön ja loihdin meille jotain herkullista syötävää lauantain kunniaksi.

DSC_0148.JPG

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? 🙂 Haluan kiittää teitä myös eiliseen Haaste: sanotaan unelmamme ääneen -postauksen kommenteista, ne ovat lämmittäneet sydäntä ja inspiroineet hirveästi! Olette te mahtavia. Käy ihmeessä itsekin jakamassa haaveesi jos et ole vielä ehtinyt. 🙂

aanestyspainike_-_lifestyle_-_indiedays_blog_awards.jpg

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi