Kategoriat
Uncategorized

Vanhan vuoden lupauksia

9.jpg

3-001.jpg

1.jpg

Uuden vuoden kynnyksellä on helppo tehdä suuria lupauksia ensi vuodelle. Varsinainen haaste onkin luvata jotain jo ennen sitä – ainaisen lykkäämisen ja ”no silloin sitten” -ajattelutavan sijaan. (Myönnän olevani sitä tekevää sorttia. Mutta jospa en enää?)

6-001.jpg

8.jpg

7.jpg

10.jpg

Itseni tuntien tulen laatimaan ties kuinka monta uuden vuoden lupausta, mutta niiden lisäksi teen pari lupausta tämän vuoden puolesta vielä. Yksi: aion lukea enemmän. Kaksi: aion soittaa pianoa useammin. Kolme: se on minun pieni salaisuuteni.

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Mitä te lupaatte vielä vuodelle 2015?
 

Kuvat: Ferhat Yasa, editointi minä
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Vanhan vuoden lupauksia”

Toinen pianotsemppaaja ilmoittautuu! Lupasin itselleni, että soitan joka päivä jouluun asti edes vähän. Jospa tapa pysyisi senkin jälkeen säännöllisempänä.

Aivan mahtavaa, toivottavasti se onnistuu! 🙂 Harmittaa niin paljon kun sitä tulee tehtyä niin harvoin näin aikuisiällä ja kun oma pianoa on vielä vanhempien kotona… joka tapauksessa, ihana toi sun lupaus!!

Lupaan soittaa mummolle ja papalle useammin, päästä vuoden vikasta tentistä läpi (ja saada jopa ehkä tyydyttävän arvosanan siitä) ja olla stressamatta siitä, missä vietän tämän uuden vuoden aaton. Toivotan mukavaa loppuvuotta sulle:)

Ooih kuulostaa just niin ihanilta <3 Tsemppiä niiden toteuttamiseen, kiitos kommentista ja sullekin ihan parasta loppuvuoden viettoa!

Mun kännykän taustakuvana on tällä hetkellä quote: ”Do more of what makes you happy.” Voidaanks se laskea lupaukseks kanssa?

Kiitos, tiittu! 🙂 Neule ja villasukkat on ollut kyllä se juttu viime aikoina.. 🙂

Kommentoi