Kategoriat
Ruoka & Reseptit Yhteistyö

Vallilan Stoori – vegaanisia herkkuja, aarteiden kirpputori ja paljon muuta

Vallilan Stoori

Kaupallinen yhteistyö: Vallilan Stoori

Viime lauantaina järjestimme Annan kanssa bogiemme lukijabrunssin. Se aamupäivä tiivisti tosi hyvin sen, miksi rakastan bloggaamista – kirjoittamisen ilon lisäksi blogi tuo niin virtuaalisesti kuin pienellä vaivannäöllä myös fyysisesti samanhenkisiä ja toisia inspiroivia ihmisiä yhteen. Tapasin brunssilla niin monta älyttömän fiksua ja sydämellistä tyyppiä. Kiitos jokaiselle joka kävi. <3

Toinen tosi positiivinen puoli bloggaamisessa on se, että voi tehdä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka allekirjoitavat samanlaisia arvoja kuin minä ja jotka välittävät asiakkaille hyvää fiilistä. Yksi näistä yrityksistä on Vallilan Stoori – kahvila ja lounasravintola, jossa samoissa tiloissa toimii myös siisti ja laadukkaiden vaatteiden itsepalvelukirpputori. Viime aikoina olen käynyt kirpparishoppailemassa vain täällä, sillä vaatteita, asusteita ja astioita on laidasta laitaan ja tosi monipuolisesti. Liikeessä myydään myös vinyylilevyjä ja pystytetään pop up -kauppoja.

DSC_1082.JPG

DSC_1064.JPG

Vaikka Stoorissa tapahtuukin paljon, tunnelma on aina lämmin. Sisustus on niin mielettömän ihana ja asiakaspalvelu todella ystävällistä. Ruoka on kasvis- ja luomupainotteista, ja ihmisenä, joka on syönyt täällä niin lounasta, brunssia kuin pieniä suolaisia välipaloja, voin sanoa että ruoka on myös hyvää. Todella, todella hyvää.

DSC_0545.JPG

DSC_1073.JPG

DSC_0613.JPG

DSC_1055.JPG

Yksi Stoorin parhaista asioista on se, että liikkeeseen voi ostaa lahjakortin haluamalle summalle, jolla voi lunastaa myöhemmin mitä vain: aamiaista, kirpparivaatteita tai vaikka kirpparille myyntipaikan. Mun mielestä tää on vain niin nerokas lahjaidea. Älkää kaverit ihmetelkö kun saatte merkkipäivänä minulta lahjakortteja Vallilan Stooriin… 🙂

DSC_1066.JPG

Nimensä mukaisesti Vallilan Stoori sijaitsee Helsingin Vallilassa, Sturenkatu 36, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kahvilan Facebook-sivuille pääset tästä linkistä ja Instagramiin tästä. Nähdään siellä!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi