Kategoriat
Työ & Opiskelu

Uutta liekkiä tekemiseen

dsc_3006.jpg

Eilen olin ensimmäistä kertaa vaikuttajamarkkinointitapahtumassa PING Helsingissä. Ihmisiä oli tullut eri puolelta maailmaa ja eri skeneistä keskustelemaan mm. vaikuttajamarkkinoinnista, sisällöntuottamisesta, brändäyksestä ja sosiaalisesta mediasta. Saavuin illalla kotiin täynnä virtaa, uusia ideoita ja kiinnostavia tuttavuuksia.

Koen että maanantaina kääntyi uusi luku elämässäni. Kuukausi Australiassa, kihlajaisemme Turkissa, ukkini kuolema ja meidän häät olivat kaikki omalla tavallaan pois bloggaamisesta. Kevät on ollut tapahtumarikas, opettavainen, hauska, onnellinen ja surullinen – kaikkea paitsi työpainotteinen.

DSC_2972.JPG

DSC_3001.JPG

Maanantaina alkoi kuitenkin ns. uusi tavallinen arki, jossa voin keskittyä ainakin suurimmaksi osaksi vain bloggaamiseen. Ja aion ottaa siitä kaiken ilon ja hyödyn irti! Kirin kiinni mitä en ehtinyt tai jaksanut tehdä viimeisinä neljänä kuukautena. Kaikki asiat tapahtuvat aikanaan ja nyt musta tuntuu että on koittanut mun aika.

DSC_2989.JPG

Voitte tukea mua tässä käymällä täällä usein, jättämässä kommentin silloin tällöin ja esimerkiksi seuraamalla Instagramissa. <3 Postausideoitakaan ei kannata säästellä! Yhteistyöehdotukset voi suunnata sähköpostiosoitteeseen tyhjaajatus@live.fi .

Ihanaa päivää jokaiselle. Uskokaa omaan juttuunne, jokaikinen päivä!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

13 vastausta aiheeseen “Uutta liekkiä tekemiseen”

Vaikutat niin aidolta ja sydämelliseltä tyypiltä, se huokuu kirjoituksistasi – toivon kaikkea ihanaa sulle <3

Ihanat kuvat ja ihanaa et oot löytänyt uutta tekemisen energiaa!! Se on niin parasta! <3

Olen itsekin kamppaillut sen tunteen kanssa, että pitäisi työssä ja omassa henkilökohtaisessa elämässä revetä niin moneen suuntaan, että tuntuu jokaisen elämän osa-alueen kärsivän siinä tasapainottelussa. Olen tullut siihen tulokseen, että sen sijaan, että kokisin asiasta syyllisyyttä, sitä voisi vaan hyväksyä että nyt on näin, teen mitä pystyn, mutta kaikkeen ei voi eikä pidäkään revetä. Ja joskus ns. ”luonnollinen tauko” työjutuista voi tuoda mukanaan uutta motivaatiota ja ihan uusia ideoita, niin kuin sinulle tuntuu käyneen. Tsemppiä! <3

Oodi luonnollisille tauoille! Joitakin asioita ei vain oikeasti voi pakottaa. Oon myös sitä mieltä että ihmisellä on vain yksi, max kaksi asiaa johon voi keskittyä täysillä ja menestyä. Muissa osa-alueissa täytyy tyytyä korkeintaan keskivertoon, joskus ”huonompaan”. 🙂 Päivässä on kuitenkin vain 24 tuntia emmekä saa yhtään lisää vaikka kuinka yrittäisimme!

Tsemppiä myös sinulle ja kiitos kommentista. <3

Täällä yksi sun vakiseurailija kaikista kanavista, joka aina kehuu muillekin että sulla on ihania juttuja. 🙂

Voi muru!<3 Kiitos tuhannesti. <3 Tykkään sun meiningistä kans niin paljon. 🙂

”Kaikki asiat tapahtuvat aikanaan ja nyt musta tuntuu, että on koittanut mun aika.” ihana asenne ja hyvä boogie.

Lennä Saranda, lennä! Kyllä sun siivet kantaa <3

Kommentoi