Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Uusia meikkausrutiineja: luonnollinen rajauskynä ja huulipuna

Dr. Hauschka meikki

Pidempään blogiani lukeneet tietävät, että yksi luottokosmetiikkasuosikkini on Dr. Hauschka. Olen useamman kerran hehkuttanut heidän tuotteitaan, mm. Dr. Hauschkan ihonpuhdistusarsenaalista ja saman merkin ihonhoitokuurista. Kyseessä on siis täysin luonnonmukainen kosmetiikkamerkki, joka tukee kehon ja luonnon uudistumisprosessia ja toimii kestävän kehityksen periaatteilla.

Melkein vuosi siitä kun ensi kerran rakastuin Dr. Hauschkaan ihonpuhdistustuotteisiin, uskalsin kokeilla myös heidän meikkejään. Olen todella play it safe meikkaaja – siis silloin kun ylipäätään meikkaan. Meikkivoidetta ja sipaisu puuteria, joskus huulipunaa tai ripsiväriä.

Sain Dr. Hauschkalta kokeiluun muutaman itselleni spesiaalimman tuotteen – tumman huulipunan (sävy dahlia), jonka värin voimakkuuteen voi helposti vaikuttaa levittämiskerrosten mukaan ja joka hoitaa huulia mineraalipigmenteillä ja rohtokasviuutteilla. Ripsissä minulla on Dr. Hauschkan tuuheuttavaa ripsiväriä (sävy black), jonka vaikuttavat aineet ovat mm. kvitteninsiemenuute, silkki ja kandelillavaha. Tykkään siitä, miten maskarasta ei saa paakkuista vaikka kuinka yrittäisi ja miten lopputulos saa silmäni näyttämään suuremmilta.

Dr. Hauschka meikki

Dr. Hauschka meikki

Dr. Hauschka meikki

Luomiin levitin Dr. Hauschkan sinistä rajauskynää (sävy blue). Sain jonkun jäätävän aivolagauksen kun en tajunnut ottaa kynästä kuvaa! Vaikka osa postauksesta piti käsitellä juuri siitä, höh. Käytän muuten rajaskynää aika vähän, mutta ajattelin että sitten kun käytän, haluan että se on vähän erikoisempaa. Sininen kynä sinisten silmien kanssa, mielestäni toimii ihan hyvin. Näet kuvan kynästä täältä.

Dr. Hauschka meikki

Muita kokeilemiani meikkiaarteita Dr. Hauschkalta ovat olleet luonnollisesti valoa heijastava valokynä ja juhlapäiviin silmänympärysihoa hoitavaa trio-luomiväripaletti. Tosin yksi tämän vuoden monista tavoitteista on tutustuttaa luomiväri ja arki keskenään. Ehkä ensi asukuvissa mulla nähdään sinistä luomiväriä!

Dr. Hauschka meikki

Dr. Hauschka meikki

Tuotteet saatu blogin kautta

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Uusia meikkausrutiineja: luonnollinen rajauskynä ja huulipuna”

Siis tiietkö, mie tänää just mietin, että pitää tulla tsekkaamaan sun blogista, että ootko joskus kirjotellu Dr. Hauschkan huulipunista mitään, kun oon miettiny omien punieni vaihtamista luonnollisempiin. 😀 Just olikin sitten heti tuoreimpana tämä postaus. Mitä oot tykänny noista Hauschkan punista, onko kestäviä? 🙂

Haha kohtaloa! <3 Hyvä kun mainitsit kestävyyden, en puhunutkaan siitä mitään vaikka on todellakin kestävä! 🙂 Oon testannut vaan tätä yhtä (dahlia-sävyä) mutta uskoisin että pätee näihin kaikkiin? Levitin sitä toissa-aamuna klo 10 ja illalla kun pesin meikit ehkä seitsemän aikaan, näytti kun olisi just laitettu. 🙂 Toisaalta, oon laittanut alle vähän huulirasvaa kun on ollut niin rohtuneet huulet, vaikea sanoa oliko sillä osuutta asiaan!

Kommentoi