Kategoriat
Uncategorized

Uudet kaverini Bossit

DSC_0228.JPG

DSC_0248.JPG

DSC_0252[1].JPG

Nyt on taas jaksettu pitää silmälaseja päässä, kun uudet tulivat taloon. n. -1,5 on mulla vahvuudet molemmissa silmissä, joten ihan luolan sokein lepakko en ole. Pitää sitä kuitenkin näyttää tyylikkäältä ajaessa tai luennon takapenkillä. (No ok, keskirivillä ja harvase kerta myös edessä.)

Nämä mä tilasin Instrumentariumista – josta aurinkolasitkin on tulossa iiih en malta odottaa! – ja merkki on Hugo Boss, Boss Orange mallistoa. Instrusta olen aina saanut erinomaista palvelua. Siskojen kanssa naureskellaan aina sille kuinka vaativa asiakas olen (koska ne parhaimmat asiakaspalvelijathan on, hehe) ja kuinka haluan tehdä valittavia asiakaspalautteita kaikista tapauksista ja tilanteista. Instru, muutama oman vakkarilinjan bussikuski ja koulumme kirjastohoitaja ansaitsevat kuitenkin joka kerta näinkin vaativan asiakkaan kiitokset.

Omistan nyt siis kahdet lasit suurin piirtein samoilla vahvuuksilla, mutta edelliset saavat palvella kotioloissa kun taas nämä voivat edustaa maailmalla.

Miltä näyttää, kamut?

Saranda

9 vastausta aiheeseen “Uudet kaverini Bossit”

Voi ihana olet, kiitti!

Fiksusti teit kun valitsit kaksi ilmeisesti toisistaan aika erilaiset lasit. Sit on kiva kun voi yhdistellä niitä mielen mukaan eri asukokonaisuuksiin ja tilanteisiin. 🙂 Muutenkin nuo kaksi yhden hinnalla tarjoukset on tosi hyviä, koska kahdet lasit on oikeasti hyvä olla – jos vaikka toiset unohtaa johonkin tai ne menee rikki ja joutuu oottelee uusii sen pari viikkoo. En mä ainakaan pärjäis!

Mukavaa päivää sulle! 🙂

Kommentoi