Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Työ & Opiskelu

Ura 2.0

Piipahdin pari viikkoa sitten ihanan Iinan terassilla nappaamassa ”muutaman” kirjan hänen muuttokuormastaan. (Iina oli nähnyt tämän postaukseni ja avautumiseni siitä, että haluaisin lukea mutta kun kotona ei oikein ollut mitään luettavaa.) Iina itsessään on yksi alan inspiroivimpia pioneereja ja siihen kirjakasaan lastasin vielä toisen huikean bloggaajan kirjan, nimittäin Hanne Valtarin Unelmaduunarin tilipäivä. Olen ollut niin inspiroitunut, enkä ole saanut silmiäni irti kirjasta tai puhelimen muistioista.

Kiireisessä, minuuttiaikataulutetussa korona-arjessa ei pitänyt olla tilaa uusille innovaatioille. Ajattelin, että tämä on nyt sellainen vaihe, jossa paras suoritus olkoon se, että lapsi on syötetty ja kuiva, firma jotenkuten pystyssä ja avioliitto kasassa. Olin jo varma, että uudet urakuviot saavat odottaa vasta elokuussa alkavan vanhempainvapaan jälkeistä aikaa.

Vaikka osa itsestään lannistuisikin, muu mieli voi tehdä tepposia. Olen huomannut haaveilevani muutoksista jo nyt. Siihen on tarvittu eristäytymisen lisäksi pari todella huonoa uutista mutta myös pari oman elämän esimerkkiä siitä, että kaikesta huolimatta elämä kantaa ja että musta on loppujen lopuksi mihin vain. Jos vain asennoidun siihen.

Mulla on toiveena ja tavoitteena kasvattaa blogia, antaa tälle omalle seitsemänvuotiaalle virtuaalilapselleni enemmän aikaa. Siirtyä jo parin kuukauden sisällä omalle sivustolleni ja tehdä enemmän omannäköisiä juttuja. Lily on ollut paras blogikoti tähän asti, mutta nyt on aika siirtyä eteenpäin.

Siihen tarvitsisin teidän apua. Olen laatinut seuraajakyselyn, joka täytetään anonyyminä ja vain parissa minuutissa. Jokainen vastaus on tärkeä ja antaa sekä itselleni uusia ideoita että yhteistyökumppaneilleni arvokasta tietoa (eli siis epäsuorasti itselleni enemmän työmahdollisuuksia eli paremmat edellytykset ”onnistua” omalla alustalla).

Aika moni bloggaaja odottaa, että jotakin suurta tapahtuu, ennen kuin hiiskuu mitään kellekään. Mun linja on ollut toisenlainen. Mä haluan kertoa ääneen että haluan kirjoittaa kirjan ilman mitään tietoa kustannussopimuksesta, mä haluan kertoa raskaushaaveista ennen positiivista testiä. Mä haluan uskoa, että universumi kuuntelee herkällä korvalla nimenomaan ääneen lausuttuja toiveita. Sitä paitsi, saan perseeni todennäköisemmin ylös (tai siis tässä tapauksessa ja työssä alas) kun olen jo uhannut tekeväni asioiden eteen jotain.

Tuntuu, että nyt on rakennettu hyvä pohja hyvälle työlle, mutta että kaikessa siirappisuudessaan: TÄSTÄ SE VASTA LÄHTEE. Laadukkaampi, säännöllisempi, autenttisempi mutta myös lukijalähtöisempi sisältö.

Meitsiä voi tukea lukemalla blogia, jättämällä kommenttia ja seuraamalla Instagramissa @saranda.dedolli.

Ja seuraajakyselyyn pääsee TÄÄLTÄ.

Kiitos kun olette, osa teistä on ollut jo koko matkan. Te toteutatte mun haveet. Siksi haluan toteuttaa myös joitakin teidän.

Ihanaa vappua, ja palataan viimeistään sunnuntaina toivepostauksella: paljon vauvavuonna upposi raha ja mihin kaikeen?

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

13 vastausta aiheeseen “Ura 2.0”

Oot kyllä ihan huippu! <3 Mahtavaa, että uskallat puhua asioista jo aikaisessa vaiheessa; se varmasti toimii hyvänä motivaattorina itsellekin edistää näitä juttuja 🙂

Hurjasti onnea uusille urakuvioille! <3

Kiitos paljon. <3 En ymmärrä, miten saat mut aina niin hyvälle mielelle! 🙂

Vastaa

Minä luen blogeja yleensä nimenomaan Lilyn sivuilta, joten en tiedä kuinka usein tulisi muualta seurattua blogiasi. Vaikka täällä on tosi ärsyttävät mainokset ja aika huonosti toimiva sivu, täällä näkee kätevästi uusia postauksia. En tiedä mitä muuta kautta blogeja löytää, eli vinkit ovat tervetulleita.

Kiitos kommenttistasi, tää on mulle tosi arvokasta tietoa. <3

Mä luen blogeja Bloglovin-sovelluksella tai ihan vain yksinkertaisesti seuraamalla ihmisiä Instagramissa ja niiden nostojen kautta. Moni käyttää kuulemma myös blogit.fi-sivustoa. 🙂

Mutta ymmärrän tuon, että yhden portaalin alla se on tosi kätevää! Mäkin selaan päivittäin Lilyn etusivua, että mitä uutta täältä löytyykään. 🙂

Toivottavasti tavalla tai toisella löydät myös uuteen osoitteeseen. <3

Vastaa

Nykyään seuraan myös blogeja erityisesti Bloglovinin kautta, joka on ihan pelastus ja muutenkin kätevä blogien seuraamiseen. Selaan kyllä Lilyn sivuilta ja seuraan monia bloggaajia myös Facebookissa ja/tai Instagramissa, mutta silloinkin postaukset saattavat jäädä näkemättä tai unohtua selatessa. Bloglovinin kautta pysyy kuitenkin mukavasti kärryillä uusista postauksista, kun ne eivät huku kaiken muun sisällön joukkoon. (Kiitos ihanalle Destination Happiness -blogin Netalle tästä Bloglovin-vinkistä, koska aikaisemmin oli hiukan hankalmpi pysyä kärryillä kaikesta, kun blogeja piti etsiä eri paikoista, eikä aina muistanut, mitä kaikkia halusi seurata.)

Mä olen samaa mieltä, Bloglovin on ihan pelastus!! 🙂

Vastaa

Pitääpä käydä naputtelemassa vastaus kyselyyn! <3

Itseäkin aikoinaan mietitytti kovasti Lilystä lähteminen, mutta en ole lähtöä katunut. Vaikka osa seuraajista toki katosi siinä rytäkässä eikä taustalla ole enää portaalia nostamassa postauksia paremmin näkyviin, niin kyllä silti sinne blogiin löytää jengiä joka vuosi vaan enemmän ja enemmän. 🙂 Ja saapahan ainakin ihan vapaasti mainostaa tai olla mainostamatta omalla sivullaan mitään sellaista, jota ei tahdo. 😀 #mainosgate

https://astuharhaan.wordpress.com/

Hei se olisi ihanaa, kiitos kovasti jo etukäteen. <3

Musta myös tuntuu, että aika harva katuu muuttoa omilleen. Mutta ai piru vie, tää on silti jännittävää! 😀 Ihanaa kuulla, että jengi löytää perille blogiisi kuten kuuluukin. <3

Vastaa

Ja ps. KYLLÄ, täälläkin vaikuttaa päätöksen tekoon nimenomaan nuo mainokset! 😀

Vastaa

Kävin vastaamassa kyselyyn! Tsemppiä uusiin kuvioihin 🙂 Mullakin on ollut mielessä omalle nettisivustolle siirtyminen, mutta jotenkin niin suureen projektiin ryhtyminen jännittää ja pelottaa että postaukset häipyy johonki bittiavaruuteen.. 😀 Plus en tiedä seuraanko mun lukijat perässä uudelle sivustolle, kun heitä ei vielä niin kovin suuri ja vakiintunut joukko ole.

Mietin TÄSMÄLLEEN samoja asioita. 😀 Noo, kokeilemalla selviää… Voit vapaasti sitten ajan myötä kysellä multa että miten noi asiat on vaikuttanut muhun. 🙂 Jos se vaikka auttaisi sun päätöksen teossa?

Ja kiitos TUHANNESTI kun kävit vastaamassa kyselyyn, oot niin ihana! <3

Vastaa

Kommentoi