Kategoriat
Matkat

Unelmani saivat kehyksen

Ostin viime lokakuussa Lontoosta ehkä parhaan tuliaisen koskaan pienestä sivukaupasta Camdenista. Kyseessä on maailmankartta, johon saa raapustaa vaikka kolikolla kaikki kaupungit, jossa on ollut, jolloin raapustetut alueet muuttuvat kartassa vihreän eri sävyiksi. Kolme kuukautta kartan ollessa sinitarroilla kiinni seinässä (ja sen tiputtua sieltä harvase kerta), sain aikaseksi ostaa kartalle kehykset. Ja kolme kuukautta myöhemmin laitettua sen niiden sisälle.

DSC_0346-001.JPG

Nyt mun unelmat on saanut kehyksen ja minä alkoviini ainoan asian mitä kaipaan. Paitsi tällä hetkellä kaipaisin myös veljeni kylään vasaran ja naulojen kanssa, jotta saisin tuon kaunokaisen takaisin seinään. Silloin joka aamu koko maailma tervehtisi minua ja minä sitä.

Ehkä sitten kolmen kuukauden päästä.

DSC_0377.JPG

Huomenna lähden kymmeneksi päiväksi Pristinaan, Kosovon pääkaupunkiin, jossa mua on vastassa kaikkia kivoja asioita ja ennen kaikkea ihania ihmisiä. Mulla on tosi paljon erityisesti matkaa liippaavia postausideoita ja pohjatonta innostusta, joita toivon pääseväni toteuttamaan paikan päällä. Katsotaan siellä sitten mikä on wifi:n ja bloggaajalomailijan tilanne.

Ihanaa viikonloppua kaikille tänne keväiseenkin Suomeen!

Saranda

 

2 vastausta aiheeseen “Unelmani saivat kehyksen”

Hei vähänkö toi on siisti! Mäki voisin ottaa tollasen mut sit taas toisaalta tulis varmaa vaa paha mieli ku näkis kuinka paljon on vielä reissattavaa.. 😀

Kommentoi