Kategoriat
Matkat

Tyylikkäämmin Tallinnaan

DSC_0036.JPG

* Yhteistyössä Tallink Silja Line

Tallinnaan tulee lähdettyä usein, kuten mekin teimme juuri perheemme tyttöjen kesken. Tallink Siljalla Tallinnaan ei ole ainoastaan edullista lähteä, mutta myös nopeaa, ja lähtöjä on useampi päivässä.

Sain kuitenkin vasta vähän aikaa sitten kuulla, että perinteisen lipun ja business loungin välillä on myös yksi muukin matkustusvaihtoehto. Superstarin Star Comfort -luokassa voi vain parikympin lisämaksua vastaan istua 8. kanella mukavilla tuoleilla ja nauttia hintaan kuuluvista virvokkeista ja välipaloista. Erinomainen tapa heille, joille matkustelu laivalla voi muuten vähän väsyttää tai puolestaan sellaisille henkilöille, jotka haluavat maksimoida matkustusajan hyödyn. Star Comfortissa on nimittäin langaton internet-yhteys ja pistorasioita, joten edellytykset työtekoon ovat aika ihanteelliset. Eikä merinäköalasta haittaakaan ole…

Tuntui hyvältä aloittaa matka astetta luksummin. Kun puolestaan palasimme Helsinkiin seuraavana iltana pitkän Tallinnassa pyörimisen päivän jälkeen, oli mukava saada omat istumapaikat ja iltapalaa nassuun.

DSC_0005.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0029-001.JPG

DSC_0017.JPG

DSC_0003.JPG

DSC_0015.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Tyylikkäämmin Tallinnaan”

No ei oo paha hinta sillä se 20e yleensä meneekin just ruokaan tai ainakin pitää mennä johonkin kahvilaan istuu ja tilaamaan jotain kun ei viiti maassakaan istua. 🙂 Täytyy ottaa harkintaan.

Ei oo mustakaan kallista siihen nähden jos haluaa oman rauhan ja navan täyteen herkkuja! 🙂

Tallinna on kyllä must do juttuja kesällä, se on niin kaunis kesäkaupunki!! Jos ei muualle ulkomaille pääse onneksi meillä on aina Viro. 🙂

Siis tällä kertaa varsinkin oli todellinen ulkomaafiilis siellä!:) En tiedä johtuiko upeasta säästä vai täydellisestä rentoutusmoodista, mutta tuntui kuin olisi ollut jossain kauempanakin… toivottavasti pääset käymään Tallinnassa mitä pikimmiten!:)

Kommentoi