Kategoriat
Uncategorized

Tyhjä Ajatus Facebookissa

Eilen illalla päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, uhmata tietokonetaitojeni puutteita ja perustaa blogille ikiomat Facebook-sivut.

PAINA TÄSTÄ JA TYKKÄÄ

10639661_733222876747680_6133857596225330689_n.jpg

Miten jokin näin yksinkertainen asia jännitti niin paljon? Mietin valehtelematta viikkokausia, että kehtaanko perustaa sivut ja liittyisikö sinne nyt ketään. Kuitenkin tosi lyhyessä ajassa saatiin kasaan reilusti yli sata tykkäystä ja toivottavasti lisää on tulossa.

Uskon, että monet taivoittavat blogin postauksia Facebookin kautta paljon kätevämmin kuin minkään muun vempeleen. Monet kun kuitenkin selaavat etusivuaan lähes automaattisesti useita kertoja päivässä, ja kun uusimman postauksen linkki näkyy news feedissä, se on helppo klikata auki.

Ylös on päivittynyt myös uusi taustakuva, josta saan kiittää ystävääni (ja saaneen sanoa myös aika taitavaa muusikkoa) Mikko Wivolinia.

Blogimotivaatio on muutenkin tällä hetkellä saavuttanut historiansa huipun. Työpaikan vaihtamisen myötä olen saanut rutkasti lisää vapaa-aikaa, jota aion omistaa suoraan tälle rakkaalle harrastukselle. Uskon kans, että omat valokuvaus- ja kirjoitustaidot ovat kehittyneet reilu vuodessa jonkun verran. Tärkeimpänä muutoksena pidän kuitenkin sitä, että olen alkanut välittää aika paljon vähemmän siitä, mitä muut ajattelevat ja tehdä enemmän niin kuin itse ajattelen. Pirun vapauttavaa, I’d say.

PAINA TÄSTÄ JA TYKKÄÄ TYHJA AJATUS -BLOGIN FACEBOOK -SIVUISTA

Kiitos kaikille ihan mahtaville lukijoille, jotka ootte sivusta jo tykänneet! ♥

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Saranda

Kommentoi