Kategoriat
Työ & Opiskelu

Tuu moikkaamaan mua messuille! (Random perhekuvilla huomio)

Mun oli tarkoitus kirjoittaa kuulumispostaus ja sujauttaa sniikisti johonkin väliin mun messuesiintymiset, mutta hitto vie kun en keksi mitä mulle kuuluu. Tai siis kuuluu kaikkea sitä mistä oon viime aikoina kirjoittanutkin. Äitiyden, työnteon ja kaikkien ihmissuhteiden tasapainottelua. Edelleen paljain säärin kulkemista kun en halua luopua kesästä (oikeasti en vain halua käyttää sukkahousuja) ja viltin alla kirjan lukemista ulkona terassilla. Lukeminen on ainoa tapa, jolla pystyn välttämään työntekoa, mutta josta en tunne huonoa omaatuntoa.

Aloitin myös juoksuharrastuksen taas, tosin nyt vaunujen kanssa! Eipä voi valittaa, ettei ole aikaa. Elan ilme ei värähdäkään, vaikka juoksisin kuinka kovaa. (No okei en todellakaan juokse kauhean kovaa. Otan tavoitteeksi oppia juoksemaan niin nopeasti, että Elan ilme muuttuu flegmaattisesta vauhtijärkytykseen.)

Me ollaan nukuttu viime päivinä myös poikkeuksellisen huonosti (todennäköisesti) Elan eroahdistusvaiheen takia, mutta kirjoitan siitä oman postauksen myöhemmin.

No niin, nyt kun pakkokuulumiset on jaettu, oikeeseen asiaan: mä olen esiintymässä sekä I Love Me -messuilla että Helsingin kirjamessuilla. Tuuthan moikkaamaan!? (Eli varmistamaan etten pyörry paikoiltani.) Olen messuilla seuraavanlaisesti:

I Love Me -messuilla sunnuntaina 20.10.2019 16.30 @Forum-näyttämö

Kirjamessuilla perjantaina 25.10.2019 18.30 @Lonna-näyttämö

Tulkaa, olisi ihana nähdä niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja! Tarvitsen paljon järjestettyjä aplodeja. 😀

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Tuu moikkaamaan mua messuille! (Random perhekuvilla huomio)”

Oi, tulisin varmasti, jos vain olisin paikalla, mutta valitettavasti en pääse kumpaankaan.

Huh, mahtavaa jos jaksat juosta vaunujen kanssa! Itse innostuin kesällä juoksemisesta,vaikka se ei ole ollut itselleni koskaan mitään helppoa hommaa (eikä ole vieläkään). Nyt syksyn kylmyyden ja pimeyden myötä se innostus on kuitenkaan jäänyt ja lämmin sali houkuttelee paljon enemmän. Ihailen kuitenkin kaikkia, jotka jaksavat juosta vielä tähänkin vuodenaikaan – ja vielä vaunujen kanssa! 😀

Ihana olet. <3 Olet hengessä mukana! 🙂

No hei vähänkö oot kova kun annoit juoksulle mahdollisuuden! 🙂 Ja ymmärrän tooosi hyvin, että tähän aikaan vuodesta se ei nappaa. Eikä todellakaan pidäkään. Onneksi vaihtoehtoja riittää. 🙂 Ihan tarpeeksi saadaan kärsiä kylmässä muutenkin. 😀

Vastaa

Kommentoi