Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Tulevan viikon suunnitelmat (tai niiden puute)

Ihanaa vuoden ensimmäistä maanantaita! Mitä teille kuuluu? Miten vietitte uutta vuotta? Mä vietin sen parhaalla mahdollisella tavalla eli lähettämällä miehen lasten kanssa anopille ja saunomalla yksin pitkään. 😄

Oli rentouttava vuodenvaihde, mutta muuten tässä osoitteessa on ollut paljon levottomuutta ja unettomuutta. Avauduin aikasemmin Instagramissa molempien lasten univaikeuksista (Elalla eroahdistusta, Denizillä 4 kk hulinat), ja nyt kun molemmat nukkuvat jo paremmin, on minun vuoro valvoa öisin ja kriiseillä. (Mä sentään osaan tehdä sen ölisemättä ja itkemättä, ottakaa lapseni mallia.)

Työ stressaa, muuttoo stressaa, ihmissuhteet stressaa, kaikki stressaa. Siksi olen pyhittänyt vuoden ensimmäisen viikon lähinnä pakollisille työmenoille ja pakkaamiselle. Tiistaina nauhoitamme pari podcast-jaksoa ja torstaina Denizillä on 4 kk neuvolalääkäri (jonka jälkeen ajattelin houkutella Ferhatin Ikeaan, ei tuu olemaan helppo tehtävä se).

Ristiriitaiset fiilikset, koska tiedän että juuri silloin kun ahdistaa nimenomaan pitäisi tavata ystäviä, siitä tulee aina parempi olo. Viikonloppuna pääsen onneksi parantamaan maailmaa läheisen ystäväni kanssa ja ajattelin ehtiä Lahteenkin moikkaamaan toista ystävääni.

Nykyään elämä on niin paljon yksinkertaisempaa. Kaksi pientä lasta ja korona on varmistanut, että arkeen ahdataan vain kaikkein tärkeimmät tapahtumat ja kaikkein tärkeimmät ihmiset. Tietysti introverttinä (joka kirjoittaa tätäkin tekstiä keskellä yötä), sehän sopii oikein hyvin.

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

4 vastausta aiheeseen “Tulevan viikon suunnitelmat (tai niiden puute)”

Noin vuosi sitten kerroit, että toinen lapsi olisi tervetullut. Kommentoin tuolloin postaukseen, että meilläkin olisi kovasti toiveissa raskaus. Ei saatu raskautta alkuun luonnollisesti, mutta pienellä avulla sitä ollaan nyt jo yli puolivälissä raskautta ja pienokainen olisi tulossa keväällä <3 teidän elämää on mukava seurata, sillä puhut perhe-elämästä niin positiivisesti, kuitenkin unohtamatta niitä huonompia hetkiä.

Voi miten ihana kommentti ja IHANA uutinen!! <3 Oon tosi onnellinen teidän puolesta. :) Niin paljon onnea! Kiitos kun kerroit ja kiitos palautteesta. Toivotan vain parasta vointia sulle ja beibelle! :)

Vastaa

Saranda musta kuulostaa, että sulla on hirveesti suunnitelmia tälle viikolle!! 😃

Hahah aijaa! 😀 No ehkä vanhaan elämään verrattuna tuntuu että arki on niin tasaista ja tylsää. 😀 Mutta jotenkin vain hyvällä tavalla!

Ihanaa loppiaista ja sen jälkeistä aikaa sinne teille. <3

Vastaa

Kommentoi