Kategoriat
Kulttuuri

Tule kuvaamaan meidän häitä!

häävalokuvaus

Hei tuore tai kokeneempi valokuvaaja! Etsimme tulevan aviomieheni kanssa lauantaina 5.5.2018 Helsingin Töölössä järjestettäviin häihimme taitavaa henkilöä ikuistamaan meidän tärkeä päivä.

Olemme katsoneet monien valokuvaajien portfolioita mutta ennen kuin päätämme mitään, ajattelin ilmoittaa kuvaajaetsinnöistämme myös täällä blogissa. Eihän sitä koskaan tiedä miten lahjakkaita kamerankäsittelijöitä täälläkin on.

Emme välttämättä etsi vain ammattilaistasoista konkaria – jos tyylimme kohtaavat, harrastajavalokuvaajakin sopii mainiosti. Mikäli tykkäät ja osaat mielestäsi valokuvata ja olet vapaa 5. toukokuuta, laita ihmeessä viestiä ja portfolio tai muutama kuva mukaan sekä palkkiotoive sähköpostiosoitteeseen tyhjaajatus@live.fi .

Lisäyksenä vielä että haluamme dokumentaarisen hääkuvauksen ja hääpotretit. Tulisin valokuvaajan luvalla käyttämään kuvia blogissa, mikä toisi varmasti myös hyvää näkyvyyttä kuvaajalle itselleen.

Odotan innolla yhteydenottojanne!

Kuva: Enna Rautiainen (joka ei valitettavasti voi olla meidän häävalokuvaaja koska on vieraana <3)

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Tule kuvaamaan meidän häitä!”

Suosittelen Ari Hallamia (http://www.arihallami.com/). Tyyppinä hiukan totinen, mutta kuvausjälki on ihan priimaa. Ottaa todella kauniita kuvia (myös epäfotogeenisistä henkilöistä, kuten meikäläinen). Hinta-laatusuhde oli ainakin 2015 vielä kohdallaan 🙂

Meillä oli viime kesänä häissämme kuvaajana mieletön Ömer Acar, jota voin lämpimästi suositella kuvaajaksi. Plussaa on myös, että häneltä on tilattavissa kuvauksen lisäksi videokuvausta. Kuvia löytyy blogistani. Onnea kuvaajan etsintään!

Hei kiitos suosituksesta! Pitää mennä katsomaan blogistasi lisää kuvia. 🙂 Nimen perusteella kuvaajalla saattaisi olla sama äidinkieli kuin sulhasellani. 😀 Kiitos paljon komenttistasi!

Kiitos paljon kommenttistasi ja PALJON ONNEA naimisiinmenosta! <3 🙂 Pieni maailma sillä Milla itse asiassa kommentoikin mun FB-julkaisuun. Täytyy ottaa illan tehtäväksi tutustua hänen sivuihin. 🙂 Kiitos suosituksesta!

Toivottavasti löytyy joku superhycä ja teidän tyyliin sopiva!

Meidän häät kuvasi Jaakko Sorvisto, jota en voi tarpeeksi hehkuttaa! Symppis tyyppi ja niin kauniita kuvia!

Kiitos. 🙂 Ja hei Sorvistoa täytyy googlettaa! 🙂 Loistava saada hyviä vinkkejä. Kiitos!

Kommentoi