Kategoriat
Hyvinvointi

Tuikitavalliset viikonloppukuulumiset

DSC_2771.JPG

Hei ihanat! Mitä teille kuuluu? Miten teidän viikonloppu on mennyt? Mä oon perjantaista asti kriiseillyt sitä että mulla ei oo mitään fiksua sanottavaa. Keskiviikon lentopostaus vei mun viikon deep thoughts -energian ja oon kyllä tosi iloinen millaisen vastaanoton se sai. Kommenttiboksissa käydään (suurimmaksi osaksi :D) rakentavaa keskustelua ja väittelyä lentämisestä ja ekologisesta elämäntavasta. Postaukseen pääset tästä.

DSC_2815.JPG

DSC_2802.JPG

DSC_2756.JPG

No, jos ei mitään syvällistä niin sitten jotain ”pinnallista” ja yleisiä kuulumisia. Sellaisiakin on välillä mukava kirjoittaa. (Entä lukea? 😀) Mä aloitin mun viikonlopun perjantaina aamu-uinnilla ja vesijuoksulla Stadikalla ja vitsi se on kyllä parhaimpia tapoja käynnistää päivä. Oon käynyt siellä tänä vuonna huomattavasti vähemmän mutta se johtuu siitä että oon uinut tänä kesänä paljon meressä ja järvessä. Käyn Stadikalla nykyään vain toimistopäivisin, muuten kun teen töitä kotoa, käyn pulahtamassa meressä. Ei kylmässä vedessä tietenkään saa samanlaista treeniä aikaseksi mutta se on mulle käytännöllisempää, ympäristölle ystävällisempää ja ainakin aineenvaihdunnalle varsinaista herkkua.

Perjantaina oli tosiaan sitten töitä ja töiden jälkeen käytiin ystäväni kanssa Taste of Helsingissä. Ja hei ruokafestarit jatkuvat vielä tänään! Nämä kuvatkin liittyvät festareihin niinkin läheisesti että mulla oli yllä tuo sama hame ja se muistutti mua siitä että oh shit, mulla on vielä Australiasta jakamattomia kuvia. Asukuvia ei tuolla voinut ottaa kun tuuli oli niin kova ja kietaisuhameen ansiosta kaikki Byron Bayn majakaa katsomaan tulleet näkivät myös vaaleansiniset alushousuni.

DSC_2812.JPG

DSC_2777.JPG

Lauantaina heräsin itsekseni jo neljältä enkä saanut enää unta. Tein töitä lounasaikaan asti, jonka jälkeen lähdin käymään vanhemmillani. Mun pikkuveli joka oli puoli vuotta vaihdossa palasi perjantaina kotiin, ja oli tosi ihanaa nähdä häntä. Toki hän tuli Suomeen meidän häihin, mutta tuntuu niin mukavalta että hän on ”lopullisesti” kotona – ja että (hullu sekoboltsi) perheemme on taas koossa.

Iltapäivästä hoidin pari meiliä vielä, luin uusinta Trendiä Uutelan kanavalla ja kävin mieheni kanssa juoksulenkillä kun hän palasi töistä. Illalla lähdin viettämään ystäväni syntymäpäiviä. Meillä oli vanha lukiojengi kasassa, yksi ystäväkin tullut ulkomailta kesäksi Suomeen ja ilmassa leijui sellaista ”vitsi, koko kesä vielä edessä” -fiilis. Ja oikeesti koko kesähän on vasta edessä!

DSC_2814.JPG

DSC_2801.JPG

Mun mies on aika hot *liekki-emoji* <3

Tänään päivä alkaa työn sijaan aamiaistreffeillä ystävien kanssa (siinä on jotain tosi sadomasokismia että on sunnuntaina keskustassa liikenteessä ennen kuin kahvilatkaan ovat auki). Muuten koitan hoitaa päivällä kaikki rästityöt pois alta jotta huomenna voi aloittaa mahdollisimman puhtaalta pöydältä.

Ihanaa sunnuntaita. <3

PS: TÄHÄN Epic Foods -arvontaan voi osallistua vielä tänään! Instagramissa myös nimimerkillä @saranda.dedolli

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

15 vastausta aiheeseen “Tuikitavalliset viikonloppukuulumiset”

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Niin on. <3 Tuun surulliseksi kun mietin miten kaukana se on ja en tiedä milloin pääsen sinne uudestaan jos koskaan… Byron Bay. <3

Tykkään tosi paljon lukea ihan kuulumisiakin! On kiehtovaa sukeltaa toisen arkipäivään!

Ps. Minäkin rakastan uimista! Aamu-uinti on ihan parasta!

Jes aamu-uintikaima. <3 Ja kiva kuulla että tään tyyppiset postaukset uppoaa. 🙂 Ihanaa juhannusta!

Ihana hyvän mielen postaus 🙂

Mulla heräsi sun lento-postauksesta niin paljon ajatuksia, etten saanut niitä kommenttiboksiin muotoiltua järkevästi. Muutenkin mun on pitänyt laittaa sulle viestiä maanantain jälkeeen, mutta kaikki tuntuu jäävän nyt muuton ja lomailevan 3-vuotiaan viihdyttämisen jalkoihin. Oli tosi kiva tavata livenä vaikka pikaisestikin!

Heii niin mustakin oli mielettömäm kiva. <3 Tuntui että ollaan tunnettu jo pitkään! Tsemppiä muuttoon, ja toivottavasti nähdään pian uudestaan. 🙂

Joo se tekee kaikille rekisteröitymättömille kommenteiden jättäneille tolleen! Ärsyttävää…

Sata sydäntä sinne takaisin. :* Oot vaan niin ihana!!

Voi apua tulee niin hyvä mieli koska mun teki mieli poistaa tää postaus heti kun julkaisin sen. 😀 Tuntui niin turhalta liibadaabaa-pälätykseltä! Joten kiitos kauheesti, heti piristit mun mieltä. <3

Parasta maanantaita sinne! 🙂

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: