Kategoriat
Uncategorized

TRIVIAL

Minulla on outo suhde lahjojen ostamiseen. Rakastan ostaa toisille lahjoja, ja taidan nauttia enemmän niiden antamisesta kuin saamisesta. Ongelma on vain siinä, etten koskaan keksi että mitä sitä pitäisi antaa. Joskus ostan vaan ostamisen takia, mikä on välillä kyllä todella typerää.

Yksi harvoja lahjoja, joka on mennyt nappiin on Trivial Pursuit -lautapeli, jonka ostin pikkuveljelleni 16-vuotissynttärilahjaksi viime vuonna. Edelleen pelataan sitä säännöllisen epäsäännöllisesti iltaisin, ja mä saan melkein joka kerta turpaani.

Jep, pikkuveljeltäni.

DSC_1062.JPG

DSC_1059.JPG

Kuulin joskus, että ihminen on ”vireimmillään” lukiossa, joten pistän ainaisen häviämiseni nolosti sen piikkiin. Voi vitsi kun mulla on ikävä lukioaikoja. Vaikka inhosinkin puolia aineita, opin joka ikinen päivä niin paljon uutta huomaamattakin. Nyt mulla on vain – no, Trivial Pursuit.

Ja okei, tämän hetkinen korkeakoulukin, mutta jossa opiskelu ja aineet ovat täysin erilaisia, eikä verrattavissa lukiossa vaadittuun työmäärään. Olen nyt vain rehellinen. Tai laiskistunut. Opiskelen ainetta, joka todella kiinnostaa mua, mutta jossa en ole valitettavasti vielä saanut oikeasti vaivata pääni puhki stressaten, että miten helvetti tää asia ratkaistaan ja lopulta tuntenut oloani kaikkivaltiaaksi kun olen viimein ratkaissut sen.

(Nojoo. Aikakin on voinut kullata muistot.)

DSC_1070.JPG

DSC_1064.JPG

Yksi parhaimmista puuhistani nykyään on myös opiskella pikkuveljeni kanssa hänen koeviikkojensa aikana. Eilen luettiin iltamyöhään asti historian kolmoskurssia, eli kansainvälisiä suhteita ja maailmansotia. Mulla on ihan hirvee hinku ilmoittautua avoimen yliopiston kursseille, joko antropologian tai kehitysmaantutkimuksen. Kummatkin tukisi aika paljon tämän hetkisiä sosionomiopintoja ja kehittäis asiaa, jota arvostan erittäin paljon: yleissivistystä.

Ja tähän loppuun listaan summamutikassa asioita, joita opin tänään Trivial Pursuitissa:

* Albanian kieli on jakautunut toskin ja gegin murteisiin. En tiennyt tätä, vaikka osaan albaniaa. Ja öö, tulkkaan sitä.
* Mongolit eivät koskaan valloittaneet Japania.
* Yhdysvalloissa on enemmän haihyökkäyksiä kuin Australiassa. Tai missä tahansa.
* Disneyn ensimmäinen kokoillan elokuva oli Lumikki ja seitsemän kääpiötä, vuonna 1937. Ennen mummini syntymää!
* Vuonna 1998 Ranska voitti Brasilian jalkapallon maailmanmestaruudessa 3-0. Tämä tieto tosi kiinnosti minua yhtä paljon kuin atomien rakenne kemian (ainoalla suoritetulla) kurssilla, mutta kuten kaikkea muuta turhaa tietoa, sitä ei koskaan tiedä milloin sitä tarvitsee.

4 vastausta aiheeseen “TRIVIAL”

Kommentoin ensimmäistä kertaa sun blogia toteamalla että olen vähän koukussa. Eniten tykkään siitä, kuinka lämpimästi kirjoitat itsellesi rakkaista ihmisistä, mutta ns. ”tekstiin piilotettuna”, niin etteivät kirjoituksesi vaikuta imelililtä tai kliseisiltä. Blogisi antaa sinusta sellaisen mielikuvan, että olet elämäniloinen ja elämänjanoinen ihminen, kuten jokaisen nuoren naisen mielestäni kuuluukin olla. Jatka vain samaan malliin.

Aijaa 😀 en oo tajunnut tota itse aikasemmin, enkä ole muualtakaan kuullut. Joten iso kiitos! Kyllä tällaiset kommentit ilahduttaa <3

Sun postauksia on kyl aina niin mukavaa lukea, vähän niinkuin iltasatua 🙂 pieniä, tärkeitä tarinoita 🙂

Kommentoi