Kategoriat
Uncategorized

TRENDI 9/12

 

DSC_0096.JPG

Vietin eilen toista sunnuntaita putkeen. Torkutin puolitoista tuntia, katsoin Netflixiä (yksityiskohtaisemmin Gossip Girliä, vaikken edes pidä siitä?), keitin monta kupillista kahvia, kääriydyin peittoon juomaan ne, söin varmaan kahdeksan välipalaa ja yhden oikean aterian, tein kaikki rästissä olleet blogijutut, luin muiden blogeja kymmien postausten edestä ja skippasin tietysti treenit, asukuvaustreffit ja usean to do -listan kohtaa kylmästi.

(Onnistuin myös vetämään sokeriöverit, poistamaan kamerasta arvokasta kuvamateriaalia, julistamaan itseni maailman saamattomammaksi ihmiseksi ja sähläämään viikon aikatauluttamisen kanssa pahasti. Mutta keskitytäänpä nyt näihin positiivisiin asioihin!)

Vihdoin raivasin aikaa myös jo viime viikolla postiluukusta tippuneelle syyskuun Trendille. Ja listasin monista suosikkikohdistani kolme mieleenpainuvinta juttua.

1. Maria Veitolan palsta saa aina oivaltamaan uusia asioita ja miettimään niitä eri näkökulamsta. Nyt Maria puhui rasisimista ja siitä, miksi rasistejakin on kuunneltava. Ihailen Mariaa rohkeana ja lahjakkaana toimittajana. (Enkä muuten malta odottaa, että hänen Yökylässä Maria Veitola –ohjelma alkaa Maikkarilla!) s. 21

2. Syysmuotijutut kokonaisuudessaan! Tekonahkaa, villakangastakkeja, matalia korkoja…

3. Otteeni menettäneenä lukutoukkana tykkäsin artikkelista Viisasten kirja, jossa menestyneet suomalaiset naiset jakavat erinomaisia kirjavinkkejä syyslukuhetkiin. (Myönnän myös tunteneeni pientä helpotusta, kun listalla oli edes pari teosta, jota olen lukenut.) s. 74

 

EN: My favourites of this months Trendi -magazine.

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi