Kategoriat
Matkat

Travel Thursday: London

Kiitos sosiaalisen median nyt minullakin on aika ja paikka, jossa voin muistella vanhoja matkoja ja potea kuumetta uusista.

Ihan ensiksi halusin palata Lontoon upeisiin kuviin, jotka on pääosin ottanut ihana ja lahjakas ystäväni Jonna. Me lähdettiin viime syksynä aika extemporee sinne. Meidän koulussa oli menossa kansinvälinen viikko, jota me haluttiin viettää luentojen ja workshopien sijaan itse kentällä hehe. Samanlainen viikko on tälläkin hetkellä menossa, ja vaikka olisikin ollut mahtavaa päästä taas jonnekin, oon saanut mieletön määrä inspiraatiota noilta tämän kevään luennoilta. Ja pääsenhän mä tässä kolmen viikon päästä onneksi Kosovoon!

Mutta sitten takaisin Lontoseen.

1.JPG

IMG_8796.JPG

IMG_8798.JPG

IMG_8976.JPG

IMG_9218.JPG

IMG_9323.JPG

IMG_9488.JPG

IMG_9561.JPG

IMG_9174.JPG

Mä rakastuin kaupunkiin, oikeasti kaikin puolin. Se oli jotenkin mun tyyppinen. Sopivan hektinen, mutta ihmiset olivat pysäyttäessä silti todella ystävällisiä. Ei liian taiteilijamainen, mutta mun suonissa virtasi kokoajan uusia ideoita ja ajatuksia. Palaisin sinne kauniiden rakennuksien ja etenkin erinomaisen shoppailumahdollisuuksien takia koska vaan. En ole missään maailmassa hullaantunut vaatteiden ja asusteiden perään niin kuin tuolla!

Sateeseen ja välillä turhaan ylihinnoitteluun saa varautua, mutta kyllä muutaman päivän reissua suosittelisin silti ihan joka iikalle. Itsellenikin uudestaan toivon mukaan jo tään vuoden puolella!

// Dreaming of seeing London again.

Saranda

Kommentoi