Kategoriat
Kulttuuri

TOP9 x 2019

Instagramin (@saranda.dedolli) vuoden tykätyimmät ovat olleet…

19.2.2019 Meidän ensimmäinen yhteiskuva, muutama tunti synnytyksen jälkeen. Olin niin iloinen siitä, miten hyvin kaikki oli mennyt ja ylpeä itsestäni siitä, miten kestin synnytyksen ja miten jaksoin kihartaa hiukseni kesken synnytyksen. :-D:-D:-D Niin pinnallinen juttu mutta niin tärkeä. :-D:-D:-D Mun synnytystarinan voi lukea täältä.

20.2.2019 Perhepesähotellissa imetyksen harjoittelua. Ihokontakti vauvan kanssa on parasta mitä tiedän. Elan hiukset on toiseksi parasta mitä tiedän, ihana sotkutukka from day one. (Vaikka hotelli oli varsinaista luksusta, kolmantena päivänä meinasi pää jo hajota. Olisimme päässeet jo aikaisemmin kotiin, mutta olin itsepäinen täysimetyksen ja vastahakoinen lisämaidon suhteen ja halusin kaiken imetyksen tuen mitä voi mahdollisesti saada. Siellä me sitten valvoimme kaikki kolme koko kolme vuorokautta…)

8.3.2019 Kriselda tuli meille asti ottamaan vielä vastasyntyneen kuvia. <3 Muistelin että hän olisi ollut paljon pienempi mytty tuolloin mutta nyt jälkeenpäin mietittynä niin oli kyllä ihan oman itsensä näköinen!

19.5.2019 Elan 3kk-kuva. <3

4.3.2019 Eka & toka kuva on lahjakkaan Mari Waegeleinin hänen studiossaan ottamat kuvat. Rakastan näitä niin paljon ja kun saadaan toivottavasti joskus toinen lapsi, soitto lähtee heti Marille! Kuvat muistuttavat tuoreesta jännityksestä, epävarmuudesta vastasyntyneen käsittelemisestä, mun silmäpussit, se, kun Ela pissasi Ferhatin päälle kuvausten aikana ainakin kaksi kertaa… (Mun saldo on edelleen 0 koko 10kk aikana!) Rakastuin värimaailmaan niin paljon että yhdistin koko loppukevään kaikkea vaaleanpunaista ja harmaata.

12.5.2019 Mun ensimmäinen äitienpäivä. Mentiin Loviisaan syömään Bella Loviisan vegaaninen brunssi, Ela nukkui koko kaksi tuntia kuin unelma omassa vaunukopassaan. Me vitsaillaan Ferhatin kanssa usein siitä, että Ela nukkuu just silloin kun ollaan kolmistaan syömässä. 😀  Lucky us. Marimekon Unikko-mekon ostin itselleni kirjailijalahjaksi

26.10.2019 Ihana kahdeksankuinen tosikkoni <3 Tietäjät tietää: Elalta ei herkästi hymy irtoa

14.9.2019 Meidän kantiskahvila ja meidän suosikkivaatemerkki. Oon niin iloinen siitä, millainen touhukaksikko me ollaan oltu ja ylpeä Elasta, että hän on jaksanut liikkua mun kanssa kaikkialla. Mun bestis, nyt ja aina!

PS: Alla vielä edellisvuoden TOP9 -kuva, postaukseen eli tarinoihin kuvien takaa pääset TÄÄLTÄ

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “TOP9 x 2019”

Kiitos! 🙂 Ihanaa joulun odotousta koko teidän perheelle!

Vastaa

Ihania kuvia! Tuo Elan 8kk kuva ja sun äitienpäiväkuva (ja tuo ihana mekko!) on jäänyt mullekin mieleen.

Postausehdotus: olisi kiva kuulla sun ajatuksia lapsen somenäkyvyydestä. Tiedän, että aihe on ehkä arka ja aika läpi kulutettu, mutta kiinnostaisi kuulla sun kanta asiaan. 🙂

Aww kiitos paljon! 🙂 Ja hei tosi hyvä idea. 🙂 Mä voisin samantien miettiä ja luonnostella tätä. Kiitos! Ja ihanaa joulun odotusta. 🙂

Vastaa

Kommentoi