Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

”There’s a special place in hell for women who don’t help other women”

Otsikko on vanha ja moneen kertaan kuultu, mutta viimeksi sen sanoi eläkeiän idolini Frankie Grace & Frankie -sarjasta. (Rehellisesti samaistun Frankieen jo nyt, niin hyvässä kuin pahassa…)

Ystävänpäivän kunniaksi olen pohtinut ystävyyssuhteitani muihin naisiin ja sitä, että en olisi tässä missä olisin nyt, jos elämässäni ei olisi toisia nostattavia naisia.

Olen tutustunut yhteen parhaimpaan ystävääni niin, että myönsimme seiskaluokalla toisillemme olevamme ihastuneita samaan poikaan ja päätimme, että kumpi tahansa saa hänet, olemme aidosti ilosia toisen puolesta. (No, poika ei halunnut kumpaakaan. Mutta ystävääni tapaan edelleen lähes viikottain.)

Koska sukupuolten välisen tasa-arvon eteen on tehtävä vielä paljon töitä, meidän naisten on oltava erityisen tsemppaavia toisiamme kohtaan. Meidän täytyy olla oman elämämme Grace ja Frankie: pitää toisiamme pystyssä ja tukea hullujakin ideoita, silloinkin kun toimisimme itse ehkä eri tavalla. Like it or not, you’re my friend (Frankie Bergstein)

Kuvissa kanssani on ystäväni Hanna. Hanna on juuri sellainen, joka tukee muita naisia. Hän on sydämellinen, vilpitön ja innostuu ihan kaikesta, niin omassa elämässään kuin muidenkin puolesta. Hänellä on tapana asettaa itselleen korkeita tavoitteita ja kulkea niitä kohti mutta on samaan aikaan lempeä ja äärimmäisen kiltti. Mulla on aina tosi hyvä olla Hannan kanssa ja se johtuu siitä, että Hanna saa ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi hänen seurassaan. Musta se on yksi tärkeimmistä taidoista, mitä ihmisellä voi olla.

Kuvat taas on ottanut nykyinen yhtiökumppanini Ani. Me tutustuimme niin, että Ani laittoi vain rohkeasti Instagramissa viestiä että olisi kiva tavata kasvotusten. Otimme jo silloin ekat kuvat toisistamme, mutta juttelimme myös sairauksista ja sydänsuruista. Heti kun tutustuin Aniin, musta tuntui, että olin tavannut sen ”mun tyypin”, sellaisen, josta en haluaisi koskaan erota. Ystävällisen, kiltin, herkän mutta määrätietoisen, vahvatahtoisen ja vahvan. Ani on opettanut mulle niin paljon asioita elämässä, etten osaisi edes jatkaa enää elämää ilman häntä.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille. <3

(Kuvat on otettu alunperin Kalevala Korun Instagram-kampanjaa varten, jonka arvonnan suoritan tänään illalla (eli vielä voi osallistua). Tämä postaus itsessään ei ole kaupallinen.)

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

2 vastausta aiheeseen “”There’s a special place in hell for women who don’t help other women””

Voi Saranda!!! Olet rakas <3 <3 Kuin myös Ani! Miten paljon teistä (ja näistä kuvista) tykkäänkään <3 Pus!

<3<3<3

Ja munkin mielestä nää onnistui tosi hyvin! 🙂

Vastaa

Kommentoi