Kategoriat
Uncategorized

Testiviikko

Snapchat-5448659786901357967.jpg

Palasin tällä viikolla meidän kotisalille kahden kuukauden tauon jälkeen ja se on tuntunut ihan mahtavalta. On ollut niin kivaa treenata taas tuttujen ja ihanien tyyppien kanssa, haastaa itseään eri tavalla ja asettaa uusia tavoitteita. Vähän pitää miettiä vielä miten saan sumplittua loppukuun treenit muun aikataulun kanssa, mutta tällä hetkellä vallitseva motivaatio sanoo että mikä vain on mahdollista.

Meillä on tällä viikolla menossa ns. testiviikko, jossa ollaan mitattu eri fyysisiä ominaisuuksia ja suorituksia. Listalla on ollut mm. maksimivoimaliikkeitä, muscle upeja / leukoja, pistoolikykkyjä, tuplanaruhyppyjä ja kuuluisa Jackie-treeni. Tänään tuntui, että maailmankirjat olivat menneet sekaisin kun heräsin vapaaehtoisesti lauantaiaamuna kuudelta juoksemaan cooperin. Lukiossa olisin nauranut itseni kipeäksi jos joku olisi ennustanut tämän meikäläisestä.

Testiviikon ajatus on tosiaan ollut se, että näemme mihin eri osa-alueen suorituksiin kykenemme tällä hetkellä. Muutaman kuukauden kuluttua testaamme samoja treenejä ja liikkeitä ja seuraamme, onko kehitystä tapahtunut. Suosittelen lämpimästi tekemään tällaisia testejä ja vertauksia minkä treenin suhteen vain. Oli se sitten kilsan juoksu tai se, kuinka monta punnerrusta saa putkeen. Väliin voi asetttaa jonkun realististen aikavälin, esimerkiksi 3-6 kuukautta. On tärkeää, että liikkeet tekee täsmälleen samalla tavalla molemmilla kerroilla ja kirjoittaa tarkat toistomäärät ja luvut ylös. Eli jos ensimmäisellä testikerralla tekee naisten punnerruksia, tekee myös seuraavalla.

Snapchat-396568038481191012.jpg

Snapchat-1904309176646598055.jpg

Snapchat-3227597128061264967.jpg

Treeni-iloa kaikille!

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “Testiviikko”

En ole koskaan juossut cooperia, lukiossa lintsasin kun piti ja sitä ennen oli aina 1500m tytöille 😀 Tuntuiko rankalta? -Elina

Oli muuten munkin eka Cooper!:) Meilläkin oli peruskoulussa aina tonniviissataa ja lukion liikunnasta ei mitään muistikuvaa… joko sielläkin oli tai sitten mäkin lintsasin. 😀 Ja tuntui rankalta joo, möhläsin jo ekal kierroksel kun juoksin sen liian kovaa mutta harjotus tekee mestarin!

Kommentoi