Kategoriat
Työ & Opiskelu

Tervetuloa Tyhjä ajatus -blogin lukijabrunssille

Vallilan Stoori

Että jostain asiasta voi olla näin INNOISSAAN! Homman nimi on nimittäin se, että järjestämme yhdessä Punastus-blogin Annan kanssa lukijabrunssin lauantaina 10. helmikuuta klo 9 Helsingin ihanimpiin kahviloihin lukeutuvassa Vallilan Stoorissa. Stoori on tunnelmallinen luomua ja lähiruokaa arvostava kahvila, jossa samoissa tiloissa toimii myös viihtyisä kirpputori täynnä aarteita ja vinyylikauppa. Ihan mielettömän kiva päästä tekemään yhteistyötä stoorilaisten kanssa!

Vallilan Stoori

Vallilan Stoori

Aamun kulku menee niin, että sympaattinen Anna pitää meille ensin n. 20 minuutin läsnäoloharjoituksen, jonka jälkeen siirrymme syömään Vallila Stoorin herkullista, vegaanipainotteista brunssia. Brunssi on osallistujille velotukseton. Brunssin jälkeen on mahdollisuus jäädä hypistelemään kirpparivaatteita tai myymälän inspiroivia kirjoja.

10 nopeinta ilmoittautunutta pääsee brunssille mukaan! Ilmoittautuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen omalla nimellä/nimimerkillä ja toimivalla sähköpostiosoitteella (kirjoitathan sähköpostiosoitteen kommenttikenttään, ei ainoastaan sille varatulle ruudulle. En valitettavasti voi huomioida sellaisia osallistumisia jossa sähköpostiosoite ei ole itse kommentissa.). Voit jättää kommentin vaikka niitä olisikin jo 10 – peruutuksia sattuu ja silloin otan yhteyttä aina seuraviin jonossa oleviin.

Eli siis, paikka: Vallilan Stoori, Sturenkatu 36, 00550 Helsinki (täältä pääset kahvilan FB-sivuille)
Aika: lauantai 10.2. klo 9

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Vallilan Stoori

Vallilan Stoori

Joko mainitsin että oon aivan älyttömän innoissani!? <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

28 vastausta aiheeseen “Tervetuloa Tyhjä ajatus -blogin lukijabrunssille”

Luin tän melkee samantien ku julkaisit ja aattelin et ihan kohta kommentoin! Venyköhä mun kohta jo liian pitkäksi vai vieläkö pääsee mukaan? 🙂

Ei veny! <3 Näpytteletkö ihana vielä sun ajankohtaisen sähköpostiosoitteen? <3 🙂

Eikse näy tossa sähköpostikentässä? Siihe mää sen ainaki näpyttelin. 😀 loistavaa päästä mukaan! 🙂

Se pitäisi kirjoittaa kommenttiosioon. 🙂 Onks sulla käytössä edelleen se sama johon oon itekin laittanut sulle aiemmin viestiä? 🙂

Tämä olisi niin kovin kiinnostanut, mutta töitä pitää ihmisen tehdä tuonakin päivänä. :/ Toivottavasti järjestät joskus uudestaankin, josko vaikka silloin ehtisi mukaan. Ihanaa brunssia! 🙂

Kiitos viestistä. <3 Olisi ollut tosi mukava nähdä mutta eiköhän se tapahdu vielä! 🙂 Koitan ilman muuta järjestää näitä lisää!

Mahtuuko vielä mukaan? 🙂 Tykkään teidän molempien blogeista ja olisi kiva osallistua!
paulajohannasaari(at)gmail.com

Mahtuu hyvin! <3 Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa! 🙂 Laitan kaikille osallistujille sähköpostia vielä ensi viikolla.

Ihana, arvostan ajatusta. </3 Toivottavasti nähdään vielä jossain muissa merkeissä sitten. 🙂

Kiva jos innostuit! Laitatko tulemaan vielä sähköpostiosoitteesi niin voin varata sinulle paikan? 🙂

Kommentoi