Kategoriat
Hyvinvointi

Tervetuloa myös uudet tyypit – kuka on bloggaaja blogin takana?

On lämmittänyt sydäntä huomata, kuinka tänne eksyy viikottain uutta jengiä. Uskon, että lapsen syntymä on luonut blogiin ihan uuden kohderyhmän ja kaikki äitiyteen ja vauvaan liittyvät postaukset ovat suosituimpia. Minusta se on ihanaa, sillä kolmekuinen vauva on tietysti oman elämäni suurin tekijä ja se olisi lifestyle-blogissa vaikea piilottaa.

Olen kuitenkin muutakin kuin äiti, ja ajattelinkin ihan oikein esitellä itseni kaikille uusille lukijoille. Mä oon Saranda Dedolli, tai siis Dedolli-Yasa mutta en ole koskaan oikein omaksunut yhdistelmäsukunimeäni. En avaa asiaa erikseen tässä enempää, mutta voit lukea mun kirjoituksen sukunimikriisistä tästä postauksesta.

Mä olen 25, täytän heinäkuussa 26 ja asun Helsingissä, Aurinkolahdessa. Juureni ja vanhempani ovat Kosovosta, olen kirjoittanut siitä mm. Aina koti-ikävä, Kiitos isä ja äiti sekä Karussa kauneutta.

Aviomieheni on Turkista. Menimme naimisiin toukokuussa 2018 ja saimme esikoisemme viime helmikuussa. Mun on pitänyt jo ikuisuuden kirjoittaa meidän monikielisyydestä, ja kaikille kyselijöille tiedoksi: mä aloin tänään luonnostelemaan postausta aiheesta. Vih-doin!

Mä rakastan monia asioita. Perhettä, jossa olen kasvanut ja läheisimpiä ystäviäni. En luo helposti uusia ystävyyssuhteita enkä suhtaudu muutoksiin aina innolla.

Mä rakastan myös kirjoittamista, valokuvaamista, uimista, juoksemista kun olen sillä tuulella, saunomista, suklaata, aikaisia aamuja, Jason Mrazia ja kirjoja. Olen julkaissut myös oman kirjan.

Olen ammatiltani sosionomi, mutta tuskin palaan koskaan täysiaikaisesti sosiaalialan töihin. Unelmani olisi yhdistää sekä ihmisläheinen työ että kirjoittaminen/sisällöntuottaminen.

Olen järjestelmällinen, en spontaani. Ratkaisukeskeinen, en velloja. Kärsimätön, en pitkäjänteinen. Määrätietoinen, en haahuilija. Sählääjä, en huolellinen. Pyrin tekemään vastuullisia valintoja ja olemaan hyvä ihminen, mutta välillä molemmat pyrkimykset menevät puihin.

Olit sä sitten vanha tai uusi lukija, kerro sä jotain itsestäsi. <3 (Ettei tää postaus ole pelkkää itsekeskeistä monologia…)

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

13 vastausta aiheeseen “Tervetuloa myös uudet tyypit – kuka on bloggaaja blogin takana?”

”Olen järjestelmällinen, en spontaani. Ratkaisukeskeinen, en velloja. Kärsimätön, en pitkäjänteinen. Määrätietoinen, en haahuilija. Sählääjä, en huolellinen.” well hello, that’s me!! Nauratti kyl toi, täsmälleen minä 😄😄 luulin ekat 25 vuotta olevani spontaani ja sit tajusin et mää oon kyl aina suunnitellu kaiken pilkkua myöten ja listat valmiina puoli vuotta etukäteen. Sit mää nöyrryin ja myönnyin siihen et en oo sillee coolisti spontaani. Plus Evan aina sanoo et se tykkää mussa siitä, et oon niin järjestelmällinen!

Täällä kirjoittelee Ttiinatuulia, 28-vuotias luovan alan ammattilainen ja esteetikko, joka asiassa ja ehkä joskus vähän linkin kanssa… 🙂

Oon sydämeltäni vapaa-ajan puolella tanssija, kirjoittaja ja luonnonlapsi, ystävien kesken intohimoinen leipuri ja ”plant mama” (edit huom. onneksi on taas kevät ja kesä ja myös parvekepuurarhakausi mun huonekasvipuutarhan jatkeena, 43m2:n asunnossa jossa asuu siis tosiaan lisäkseni, kasvibebejen ohella, myös mies 😀 ). Lisäksi rakastan meksikolaista ruokaa. ❤️Ja kaikkea makeaa. ❤️Ja saaristoa ja ystäviä ja ilmajoogaa. ❤️ Ainakin.❤️

Tänne löysin varmaankin alun perin Bloglovinin suosituksen kautta, ja sain huomata olevani oikeassa paikassa aidon ja inspiroivan sisällön perässä- ilo ”tuntea” edes näin verkon välityksellä, ja olla mukana menossa 🙂

Ihanaa et oot löytänyt tänne! 🙂

Sä kuulostat niin mahtavalle tyypille. Ihailen luovia ihmisiä! Ja etenkin sellaisia jotka onnistuu pitämään kasveja elossa. 😀 Kaikki tuo saaristo ja ilmajoogakin… Ai vitsi, oot kun jostain ”tällainen ihminen haluaisin olla” -listaltani! 😀 Ihana sinä! 🙂

Vastaa

Mun on vaikea kuvitella, että et luo helposti uusia ystävyyssuhteita! Oot niin aurinkoisen, avoimen ja ulospäinsuuntautuneen oloinen, että jotenkin saan ihan päinvastaisen fiiliksen.

Minä täytin maaliskuussa 27 vuotta, oon koulutukseltani matkailualan restonomi ja oon järjestelmällinen rasittavuuteen asti. Palaan tuskin oman alani töihin, sillä vuonna 2015 hätämajoituksessa työskentelyn jälkeen oon miettinyt sosionomiksi lukemista siitä asti. 😂 Sun blogi löysi tiensä mun lempiasioihin juuri ennen, kun postasit raskausuutisista. Muita lempiasioita lukemisen ja mun oman tyttären lisäksi on suklaisten herkkujen leivonta, vaeltaminen, snorklaus ja keikoilla hiki päässä riekkuminen. <3

Ihana oot! Suhun on ollut helppo tutustua (vaikkakin aluksi vain näin verkossa <3) koska oot ite niin sympaattinen ja helposti lähestyttävä. 🙂

Ja ihan mielettömän kiva kun kerroit noita asioita! Tuli mullekin uutta asiaa. 🙂 Jos joskus haluan pallotella ajatuksia sosiaalialan opinnoista, mä keskustelen aiheesta mielelläni!

Toivottavasti nähtäisiin pian. <3

Vastaa

Olen Heiskaska, vanha lukija vuosien takaa ja joillekin tuttu myös kirjoittajana Lily vuosiltani. Valmistun jouluna fysioterapeutiksi ja haaveena olisi jatkaa taivalta siitä raskaus- ja äitiysfysioterapian pariin. Vaihdoin tänään myös autostani ensimmäistä kertaa palaneen lampun ja olen siitä aika ylpeä. Koin tänään myös iloisen yllätyksen, kun arvostelukappale kirjastasi oli löytänyt tänne Kajaaniin! Ihanaa on tulla lukemaan tänne teidän kuulumisia ja ajatuksia, kuin vanhan ystävän kanssa juttelisi.

Voi vitsi! Oot ihana! Ihan mielettömän ihana. Sun kommentteista tulee aina niin pohjattoman hyvä mieli. 🙂 Onnea valmistumisen johdosta! Toivottavasti pääset tekemään töitä just sen parissa mikä kiinnostaa eniten. 🙂

Ja hei todellakin propsit tosta palaneen lampun vaihtamisesta!

Vastaa

Heippa! Mä löysin eka sun kirjan ja sitten sun blogin. 🙂 Luin kirjasi yhdeltä istumalta ja oon sen jälkeen ahkerasti täytellyt kirjan listoja. Jään varmasti seuraamaan. 🙂

Kiitos paljon. <3 Ihana palaute. 🙂 Toivottavasti tykkäät bloginkin sisällöstä! Ihanaa viikonjatkoa. 🙂

Vastaa

Moi! Mä olen lukenut sun blogia on-off viime aikoina, mutta vasta nyt heräsin tähän kunnolla kun bongasin sut perheesi kanssa Aurinkolahdessa! Kuulostaa stalkkaukselta, mutta me asutaan siis tod näk teidän naapuritalossa 😀 meillä on jo ennestään 2,5 v tyttö ja pikkuveli syntyy elokuussa 🙂 ehkä uskaltaudun juttelemaan seuraavalla kerralla!

Hei eikä, IHANAA! Pliis tuu! <3 Ja nyt MÄ kuulostan stalkkaajalta/takertuvalta mutta vähänkö olisi ihanaa mennä joskus vaunulenkille yhdessä! 😀

Vastaa

No mut hei, mä laitan viestiä kun tilanne aktualisoituu 😀 tai voit laittaa mullekin, jos näet mun sähköpostin! mä olen siis vielä sitkeästi töissä (rv28 tänään), mutta juhannuksesta jään äippärille. Ajasta esikoisen kanssa tiedän sen, että äippäkavereita ei ole koskaan liikaa! Never ever! Ne ovat henkireikä!

Kommentoi