Kategoriat
Matkat

Terkkuja Jyväskylästä

DSC_0325[1].JPG

… ja Roomasta Jyväskylään. Tällä kirjoitushetkellä istun automme pelkääjänpaikalla kun Ferhat kruisailee Lahden moottoritietä kotiin ja Loopista soi tasaisessa syklissä toistuvasti ne samat biisit. (Silti se on aina päällä. Miksi?) Järjestimme yhden ylimääräisen lomapäivän keskellä viikkoa ja käytimme sen sisämaamatkailuun, tällä kertaa Jyväskylään, jonne ois muuten mahtavaa palata kesällä.

DSC_0323[1].JPG

DSC_0324[1].JPG

Palaamisesta puheen ollen; tuntuu että olisin tullut Italian matkan jälkeen vähän erilaiseen Suomeen. Aamut ovat valoisimpia ja lempeimpiä, kylmyys ei tunnu enää luissa ja ensimmäiset koulupäivät ovat sujuneet kuin tanssi. Siis sellainen helppo ja kepeä tanssi, esimerkiksi humppa. (Vaikka luonnollisesti lomaltapaluun jälkeen on aina yksi siirtymäpäivä kun kaikki, ihan kaikki, ärsyttää ja hommia on pilvin pimein. Se oli tiistaina. Tai no kaikki tiistait on vähän sellaisia.)

Suomi-turismi muuten jatkuu kun lähdetään huomenna katsomaan CrossFitin SM-kilpailuja, Winter Wareja, Tampereelle! Onko ketään muuta tulossa kannustamaan omia boksilaisia?

DSC_0327.JPG

 

EN: Finland-traveling. This time in Jyväskylä and tomorrow Tampere!

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: