Kategoriat
Hyvinvointi

Teidän olettamukset minusta ja pitävätkö ne paikkaansa

Kysyin Insta Storyssä teiltä, mitä ”olettamuksia” teillä on minusta, ja lupasin kommentoida niitä täällä blogissa. Tällaisia viestejä teiltä tuli:

Päämäärätietoinen, sydämellinen ihminen.

Olen kieltämättä päämäärätietoinen. Itse asiassa, en ole ajatellut olevani ennen kuin luin tämän ja tajusin, että tottahan hitossa mä oon. Ihanaa, kun sun seurajaat (tai tässä tapauksessa lapsuudenystäväsi äiti <3) tuntee sut itseäsi paremmin.

Oot aina iloinen eikä sua ikinä vituta mikään.

Väärin ja väärin. 😀 Okei suurimmaksi osaksi juuri näin mutta välillä mitätönkin asia voi rumasti sanottuna vituttaa paljonkin. Mulla on aika lyhyt pinna ja osaan olla lyhytkatseinenkin, siksi voin turhautua ja kyrpiintyä nopeasti. (Johan on sukupuolielinten sanasto kovassa käytössä.)

Olet ystävällinen, oikeudenmukainen ja positiivinen.

Pyrin näihin kaikkiin.

Oot hirmu kiltti ja empaattinen tyyppi.

En kestä miten kultaisesti ajattelette musta. Kai mä oon molempia mutta koen, että suurin osa ihmisistä on kilttejä myös minua kohtaan. Helppo antaa takaisin.

Oot tosi rakastava ja hyvä, läheisille etenkin.

Tää kosketti kovasti, sillä läheisten tukeminen on ehkä tärkein tavoitteeni elämässä. Siihen, että onnistuuko se, voi vastata vain mun läheiset, mutta yrittämisestä ei ainakaan ole puutetta. Mutta kuten sanoin edellisessäkin kohdassa: helppo antaa takaisin, kun läheiseni ovat rakastavia minulle.

Oot 165cm pitkä.

Aika lähellä! 167.

Sydämellinen ja vitsikäs eli huumorintajuinen.

Sain adjektiivin ”sydämellinen” reilu kymmenen kertaa. Tuntuu tosi ihanalta kuulla, että olette saanut sellaisen vaikutelman minusta. Sen sijaan vitsikkääksi ei oo kukaan sanonut tätä aikaisemmin. 😀 Oon siinä mielessä ehkä ”kuivin” ihminen ikinä, en osaa heittää mitään hauskaa läppää. Mutta mielelläni nauran muiden läpille!

Oot kovin tasapainossa itsesi kanssa.

80-20%. Eli suurimmaksi osaksi joo, mutta sitten on niitä päiviä (tai kokonaisia viikkoja) kun oon ihan hukassa.

Et kiroile paljon.

No en oikeastaan. Paitsi tässäkin postauksessa kolme kertaa. 😀 Hups.

Oot aamuihminen.

100%.

Olet aivan ihana!

<3

Nautit olla Elan kanssa kotona.

Miten sen nyt ottaa. 😀 Nautin Elasta ja äitiyslomasta, mutta fyysisesti yksi tai kaksi kotipäivää viikossa riittää. Muuten tarvitsen jonkun syyn poistua (tietysti Elan kanssa) kotoa.

Välität ympäristöstä ja muista ihmisistä.

Ihan hirveän paljon. Ja oikeastaan välitän ympäristöstä ihmisten takia.

Koulussa olit huono matemaattisissa aineissa.

Tuskin pääsin kursseista läpi.

Sun lempi elokuvagenret on romanttiset komediat ja musikaalit.

Ja Disneyn vanhat klassikot ja draamakomediat!

Sulla on tällä hetkellä värjätyt hiukset.

Ei oikeastaan ole, ja tällä hetkellä tuntuu, etten aiokaan (ehkä ikinä) värjätä enää. Hyvä että ”sain oman tukan takaisin” ennen Elan syntymää koska tällä hetkellä meillä on identtisesti saman värinen fleda!

Et käytä paljon meikkiä.

Arki tai juhla, käytän vain: peitevoidetta, ripsiväriä ja huulipunaa.

Oot tosi rauhallinen, ystävällinen, sellanen zen ja harmoninen tyyppi.

80-20% -lukema tässäkin. Tai 60-40. Tai 50-50…

Laulat paljon Elalle.

No kun en! Vaikka haluaisin. Tässä on sellainen ongelma, että puhun Elalle albaniaa mutta en osaa kuin muutaman albaniankielisen lasten laulun. ”Laulan” Elalle niin että höpöttelen ihan niitä näitä melodialla. Useimmiten mun laulut on muistilistoja: Nyt syödään ja sen jälkeen äiti yrittää hoitaa pyykit ja editoida kuvat lallattilaa…

*

Kuvat otettu Kahvila Kampelassa pari päivää ennen synnytystä. Kukaan ei olettanut et välillä chiittaan ja syön pannaria. Nyt ette voi koskaan tietää, pitääkö se paikkaansa. (Pitää se.)

-Saranda

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Teidän olettamukset minusta ja pitävätkö ne paikkaansa”

Sydämellinen on todellakin se piirre, joka sinusta ihanasta välittyy <3 Olisin varmasti itsekin valinnut sen. Harvoin kuitenkaan saan vastattua Instagramissa mihinkään näihin kysymyksiin, koska katson tarinat yleensä tietokoneelta, eikä tietokoneelta jostain syystä pysty vastaamaan tai kommentoimaan tarinoihin. Välillä harmittaakin tämän toiminnallisuuden puuttuminen, koska koneella on mielestäni paljon helpompi kirjoittaa kuin näpytellä kännykällä. Siksi siis yleensä tulee vain katsottua näitä juttuja ilman sen kummempaa osallistumista. Pitää kuitenkin sanoa, että myös insta-storyjasi on mukava katsoa ja myös niistä välittyy sama lämmin ja sydämellinen vaikutelma 🙂

Ainiin, ja ihan sama juttu muuten tuon vitsikkyyden kanssa. En todellakaan osaa heittää mitään läppää, mutta muiden jutuille on mukava nauraa 😀

Kiitos tuhannesti sydäntälämmittävistä sanoistasi. <3 Ja palautteesta koskien stooreja, jee miten kiva kuulla! Mutta tosi harmi että Instagram on noin epäkäyttäjäystävällinen mitä tulee tietokoneisiin. 🙁 Ihan mälsää.

Ja ihanaa että meitä ei-vitsikkäitä mutta silti huumorintajuisia on useampi. 😀

Leppoisaa sunnuntaita!

Vastaa

Off topicina mua kiinnostais, että miten monikielisenä perheenä ootte sopinut, millä kielellä Elalle puhutaan (sinä ilmeisesti albaniaa)? 🙂

Moikka! Mä puhun albaniaa, Ferhat turkkia, keskenään suomea. 😀 Saa nähdä miten homma käytännössä toimii kun Ela oppii puhumaan. Aion kirjoittaa tästä myös oman postauksen. 🙂

Vastaa

Kommentoi