Kategoriat
Uncategorized

Tee rakkaudella tai jätä tekemättä

DSC_0027.JPG

DSC_0038.JPG

DSC_0002.JPG

DSC_0032.JPG

DSC_0008.JPG

DSC_0014.JPG

DSC_0035.JPG

Uusi viikko, uudet kuj… no voi hitto never mind. Yksi uusi päivä elämässä ja eletään sen täydellä sydämellä oli mitä oli.

Ja niin tästä päivästä tulikin kaikessa tavallisuudessaan oikein mainio. Vähän pommiin nukahtamista, mutta ehtimistä kuitenkin, isosta esitelmästä selviämistä, ukin kanssa juttelemista puhelimessa, sushia ja raakasuklaata ja vaikken olisi koskaan arvannut sanovani tämän: tänään aion myös katsoa ensimmäisen Taru Sormusten Herrasta -elokuvan ikinä. Alusta loppuun, ilman ennakkoluuloja ja toivottavasti myös ilman silmienpyörittelyä tai kesken kaiken nukahtamista.

Ja koska nykyään inspiroidun vaikka maahan heitetystä tupakantumpista tai hernekeitosta, kirjoitan teille jälleen uuden lässynlää-postauksen – mitkä ovat olleet kyllä yllättävän suosittuja! En tiedä mikä lie vaihe mulla on meneillä, kun keksin päivittäin uusia filosofioita siitä, kuinka nauttia elämästä ja itsestään täysillä, mutta ainakin tätä periodia on kiva käydä läpi kun sen voi jakaa teidän kanssa.

Mä haluan olla sellainen ihminen, jota pienikin asia arjessa tuntuu todella ylelliseltä. Koska siihen asiaan tai hetkeen keskittyy, ja sen tekee rakkaudella. Ja oon todella onnellinen, kun päivä päivältä handlaan tään taidon eilistä paremmin. ”Syyslomaviikko” muuttuikin aika intensiiviseksi opiskeluviikoksi, mutta yllättäen oonkin innoissani kuumasta teestä koulun kirjastossa, materiaaleista ja kirjoista joita pääseen tutkimusmielessä lukemaan, valkoisista, tyhjistä sivuista jotka täyttyvät woordissa pikkuhiljaa mustista riveistä ja siitä tunteesta, kun voi romahtaa pitkän päivän jälkeen puhtaan omatunnon kanssa pehmeälle sängylle.

Välillä on kuitenkin sellaisia kausia kun tuntuu, että kaikki kivat asiat kulkee vain vierestä. Sä vaan oot siinä, ikään kuin joku ulkopuolinen, etkä osaa oikein tarttua kiinni ja iloita. Kuulostaako tutulta?

Seuraavan kerran kun koet, että arki on harmaata, ja haluat oppia nauttimaan kaikesta ympärilläsi enemmän, kokeileppas näitä ilmaisia vinkkejä:

– Nuku enemmän

– Tartu tilaisuuksiin rohkeammin

– Käytä puhelinta vähemmän

– Opiskele alaa, joka oikeasti herättää jos ei intohimoa niin ainakin kiinnostusta. Kannattaa kokeilla eri kouluja ja kursseja, mutta jos tavoite on selkeä ja sinne on matkaa, tee kaikkesi että pääset sinne. Mieluummin 10 vuotta yrittämistä kuin 45 vuotta konttorirottana ilman että oikeasti haluaa sitä

– Irtisanoudu, jos se on ollut jo jonkun aikaa mielessä

– Vietä aikaa vain niiden ihmisten kanssa, jotka oikeasti ovat läheisiä sinulle tai joiden seurasta todella nautit. Mieluummin näe hyviä ystäviäsi kerran viikossa, kuin 15 kaveria ihan vain ”hoidaksesi se pois alta” tai kuluttaaksesi aikaa. Laatu korvaa määrän dingdingding

– Kuuntele, kiinnitä huomiota, ole läsnä.

– Muista että rahaa saa lisää, aikaa ei

– Puhu enemmän asioista, joista olet kiitollinen kuin asioista, jotka ovat ”huonosti”. Ei, se ei ole ylimielisyyttä. Ja kyllä, ilo tarttuu

– Huolehdi vähemmän

– Kävele hitaammin

– Yleensä silloin kun olosuhteita ei voi muuttaa, asennetta voi

– Tee rakkaudella tai jätä kokonaan tekemättä

Luen itse tosi paljon niitä markkinoiden suosituimpia blogeja, ja välillä koen mini-identiteettikriisejä siitä, minkälainen oman blogin kuuluisi olla. Kuuluisiko mun laittaa enemmän päivän asu -kuvia? Pitäisikö mun olla vetämässä yhteistyökumppaneita hihasta kokoajan? Missä mun vihersmoothiet ja Nike Air Maxit? (Siis ne aidot, hehe.) Onneksi viimeistään keskustelut läheisten kanssa ja teidän lukijoiden rohkaisevat kommentit ja viestit saavat mut tajuamaan, että mitä enemmän tää on omannäköinen, sitä nautinnollisempaa tätä on lukea. En halua ottaa paineita tahdista, tyylistä tai sisällöstä, vaan kirjoittaa postauksen suoraan sydämestä – tai olla kirjoittamatta ollenkaan.

Rakkauden täytteistä uutta viikkoa, muruset. ♥

Haha ja nyt kun oikoluin tään ihmettelen itsekin mitä sillisalaattia oon saanut aikaseksi. Sillisalaattia suoraan sydämestä.

 

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Saranda

6 vastausta aiheeseen “Tee rakkaudella tai jätä tekemättä”

Mä just tykkään tästä blogista koska poikkeet hyvällä tavalla muista blogeista. Oot virkistävä, ja tää oon jotenki pirtee ja elämäniloinen blogi ! Jään aina hyvälle tuulelle luettuani tätä ! 🙂

Ui vitsi miten hyvälle tuulelle tulin tästäkin kommentista:) Kiitos tuhannesti ans. xx

Kommentoi