Kategoriat
Uncategorized

Tee asioita yksin

DSC_0092.JPG

Vietin yksi ilta tapani mukaan aikaa Aurinkolahden kanavalla. Luin kirjaa, otin kuvia (haha sillä näistähän ei huomaa että käytössä on ollut itselaukaisija), venyttelin ja mieteskelin. Teen sitä hyvin usein joko juuri herättyäni tai iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

Olen aina viihtynyt yksin. Minulla ei ole mitään ongelmaa lounastaa, treenata, shoppailla tai käydä leffoissa itsekseni. Vaikka olen sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut ihminen, olen loppujen lopuksi aika introvertti.

nimetön.png

DSC_0086.JPG

Poikaystäväni oli ison osan kesästä töissä muualla, minkä vuoksi yksinolo kotona oli arki-iltaisin aika automaatio. Niin paljon kuin häntä rakastan ja yhteisestä ajasta nautinkin nyt kun hän on taas täällä, on tärkeää järjestää myös sitä omaa rentoutumisaikaa, ihan yksin. Silloin kun yksinolo on vapaaehtoista, opettaa se itsestään todella paljon. Voi keskittyä täysin niihin asioihin, mistä itse pitää ja tulla toimeen omien ajatusten, intohimojen ja pelkojen kanssa. Se on mielettömän terapeuttista ja hyvää vastapainoa kaikille päivän aikana tapahtuville sosiaalisille kohtaamisille.

DSC_0084.JPG

DSC_0087.JPG

DSC_0070.JPG

Parisuhde on ihanaa kun löytää sen oikean, mutta se, että viihtyy itsekseen on eri tavalla eheyttävää. Itsenäisyys ja se, että voi mennä ja tehdä asioita ilman että on riippuvainen toisen seurasta on vapauttavaa.

Tehkää asioita yksin, vaikka jo tänä tiistaina!

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

12 vastausta aiheeseen “Tee asioita yksin”

Ihana postaus, ja itselle ajankohtainen kun mies on intissä. 🙂 Menneenä kesänä opettelin mm. käymään yksin uimarannalla. En tiedä, mikä häiriö mulla on ennen ollut kun aina on pitänyt mies raahata mukaan sinne. En mä mitään hengenpelastajaa sinne tarvi. 😀 Ja on kyllä tosi terapeuttista käydä ihan yksin kaikessa hiljaisuudessa iltauinnilla kauniissa auringonlaskussa. <3 

Oi toi viimeisen lauseen mielikuva <3<3 Hassusti jämähdetään kyllä ajattelemaan et tarvittais muka jonkun seura jonnekin vaikka pärjätään yksin ihan hyvin! 🙂

Yksinään shoppailu on muuten ehkä yksi parhaimmista asioista maailmassa! Ajatus ja inspiraatio kulkee niin paljon paremmin 🙂

Sanos muuta! 🙂 Saa käydä just niissä kaupoissa missä ite haluu, ei tarvii venailla ketään, voi tehdä ostospäätöksen täysin oman fiiliksen mukaan ilman et toisen mielipide alitajunnassa vaikuttaa ja mikä parasta, ei tarvii vastata yhteenkään näytänksmä läskiltä-kysymykseen!

Samat fiilikset täällä. Olen sosiaalinen, mutta nautin myös yksinäisyydestä. Olen ollut koko kesän yksin (koiran kanssa) kun mies on ollut Lofooteilla töissä ja oikein pisti mietityttämään että onkohan meidän suhteessa jotain vikaa kun ei ole ikävä. Nautin hänen seurastaan ihan valtavasti, mutta minulla on hyvä olla yksinkin. Jos tietäisin etten pääsisi enää koskaan hänen seuraansa olisi ikävä varmasti toisenlainen. Hän tuo elämään mielettömän lisän sekä paljon onnellisuutta mutta en ole yksin onneton koska tiedän että hän on siinä taas pian. Ihmiset ympärillä kauhistelee kun itse tekevät parisuhteessa kaikki yhdessä. Minusta ei ole mitenkään outoa olla parisuhteessakin yksin. Matkustella välillä yksin, harrastaa yksin, käydä lounaalla yksin…ja hei shoppailu ehdottomasti yksin!

Koskaan ei voi tietää mitä toisen parisuhteen kuuluu, mutta mun mielestä teidän suhde ja sun suhtautuminen siihen kuulostaa just jotenkin terveeltä! Ihmiset ikävöi eri tilanteissa eri verran. Monilla on valitettavasti kokemusta myös paljon pahemmasta ikävästä (eli kuolemasta…) jolloin se ikävöiminen astuu ihan uusiin mittasuhteisiin ja tajuaakin että toisen kahden viikon poissaolo ei tunnukaan niin raastavalta.

Hienoo että suhtaudut tolleen yksinoloon, superihailtavaa!! 🙂

Kuvailisin itseäni tosi samalla tavalla, että vaikka olen todella sosiaalinen niin pohjimmiltani minusta löytyy myös introvertti. Ymmärrän täysin fiiliksesi! Äitiyden myötä tarve yksinololle on myös tavallaan korostunut, vaikka siihen ei niin usein olekaan mahdollisuutta kuin ennen: vaikka rakastan yli kaiken viettää aikaa perheeni kanssa, niin tarvitsen myös hetkiä ihan yksin. Voin myös mennä kahvilaan tai lounaalle itsekseni ilman mitään ongelmaa.

Hienoa että meitä on monta. 🙂 Voin kuvitella että kiireisen äitiyden keskellä arvostaa yksinoloa enemmän kun se ei olekaan enää niin itsestäänselvä asia. Ja vähän sama kuin parisuhteessa, vaikka tarvitseekin yksinoloa, ei se tarkoita elleikö toisestakin ja sen seurasta tykkäis! 🙂

Samaa mieltä! On tosi helpottavaa että osaa viettää aikaa yksin, itselläni olisi ainakin jäänyt monet asiat kokematta ja oivaltamatta jos menisi aina massan mukana tai ylipäätään pitäisi aina olla jonkun toisen seurassa. 🙂

Voi miten viisaita sanoja ♡ 

Jospa mäkin oisin jo sun ikäisenä tajunnut nuo jutut! No, pääasia, että tajusin jossain vaiheessa :D… nää kuvat on oikeesti jollain tapaa raikkaita, kun ovat erilaisia! Lisää.. ! ;))))

Ihana Mia!!<3 🙂 Kuten sanoit, mieluummin ymmärtää jossain vaiheessa kuin ei koskaan. Ja kyllä tuo on välillä itteltäänkin hakusessa… 🙂

Nautihan sun päivästä! <3

Kommentoi