Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Täydellisyydestä todellisuuteen

En meinannut julkaista näitä kuvia, vaikka ne ovat ihanimmat kuvat, joita meistä on otettu pitkään aikaan. Syy: pimeässä sisällä otetut kuvat eivät tarkentuneet riittävästi. Ajattelin, etten voi julkaista blogiin mitään sellaisia kuvia, joiden tiedän olevan epätarkkoja.

Onneksi havahduin hetken päästä täydellisyydestä todellisuuteen: ihanat asiat eivät ole täydellisiä, ei niiden tarvitse olla.

Ystäväni eivät ole täydellisiä. Yksi on aina myöhässä, toinen puhuu vahingossa kokoajan päälleni. Myöhästelijällä on kuitenkin suuri, lämmin sydän ja päällepuhuja innostuu elämän jokaisesta asiasta myös muiden puolesta. He eivät ole täydellisiä, he ovat loputtoman ihania.

Aviomieheni ei ole täydellinen, vaikka tosi lähellä onkin. Häntä täytyy muistuttaa liian monesti samasta asiasta ja hän jättää monet jutut viime tinkaan…

Minä en ole täydellinen. Ahdistun herkästi, innostun liian helposti, petyn nopeasti. Mutta olen varma, että useampi ihminen lähipiirissäni pitää minua ihanana (tai edes siedettävänä).

Oma lapsi on toki täydellinen. Hänessä en muuttaisi yhtään mitään. (Paitsi ne yöt. Vaikka aamuisin hän saakin aina ihan kaiken anteeksi. <3)

Tällaisissa tunnelmissa tämäkin viikonloppu menee, rennosti perheen kesken ja epätäydellisesti kamalan sotkun keskellä. En enää tiedäkään riittävätkö nämä neliöt meille mutta siitä lisää toisella kerralla… Ihanaa viikonloppua kaikille!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Täydellisyydestä todellisuuteen”

Siis apua, mä en edes huomannut, että nää olisi olleet epätarkkoja! Huomasin ainoastaan teidän suloiset hymyt. <3

Miten ihana kuvasarja! Joskus juuri ne vähän epätarkat kuvat ovat ne kaikkein parhaimmat, sillä niissä näkyy juuri se hetken aito onni ja rakkaus, jota ei voi ikinä oikein tallentaa, jos vain odottaa sitä täydellistä valoa, kuvakulmaa, hetkeä… <3

Ihanaa uutta viikkoa teidän perheelle!

https://astuharhaan.wordpress.com/

Hei ihan mielettömän hyvin sanottu. 🙂 Aion pitää ton jatkossakin mielessä! Parasta viikkoa myös sinne. :*

Vastaa

Kommentoi