Kategoriat
Uncategorized

Tasapainoilua

DSC_0018.JPG

Sain vähän aikaa sitten kortin jossa luki: Kesäloma on siksi, että voi suunnitella kaikkia asioita mitä tehdä ja sitten jättää ne tekemättä.

Mä en ole ihan varma mitä tästä kesästä tulee. Minulla on sille suuret suunnitelmat mutta käynnistyminen on ollut hidasta. Tarkoitus oli saada vihoviimeiset kouluraportit ja opintopisteet kasaan mutta tätä menoa valmistun vasta jouluna… 2025.

Yritän päivittäin pallotella suorittajaminän ja makaankokoiltapäivänsohvalla-minän kanssa. Toisaalta tuntuu, että olen ensimmäistä kertaa pitkään aikaan löytänyt oikean tasapainon mielen sopukoissa. Osaan tarvittaessa oikeasti ottaa itseni niskasta kiinni mutta sanoa myös kyllä extempore grillauskutsuille ja jättää tilaa odottamattomille ja vatsaakutkttaville sattumille.

Tai ehkä tasapaino on vain kauniimpi sana laiskottelulle. Mutta olkoon. Ehkä kirjoitan saamani kortin viereen: Kesällä on ok olla laiska tai just sellainen kuin haluaa olla.

DSC_0041.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0039.JPG

DSC_0023.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “Tasapainoilua”

Sama homma. Joka toinen päivä tunti mieli heittelee suorittajaminän ja yolo-minän välillä. Mitä enemmän avaudun haasteestani löytää ”se oma juttu” ja sitoutumiskammosta merkityksettömiin asioihin, sitä enemmän kuuleen vanhemmilta ja viisammilta ohjeen: ”Ota iisisti. Asiat järjestyy kyllä.” Oon päättänyt luottaa tuohon ja mennä fiiliksen mukaan. Luotan itseeni että moraali pitää huolta että suorittaja suorittaa sen verran kun on tarpeen, ja välillä, etenkin kesällä on enemmän kuin ok antaa virran viedä spontaanisti. 🙂 If this makes any sense haha. 

Ihana sinä, it sure does! Hienosti viittasit moraaliin, sil on kyl isompi vaikutus meihin kun arvaammekaan, sillonkin kun emme yritä ollenkaan. 🙂 Mukavaa maanantaita!<3

Kommentoi