Kategoriat
Hyvinvointi Pukeutuminen & Kauneus

Tarvitsen lisää unta ja silmien laserleikkauksen

Keskuskadulla mukava mies pysäyttää minut.

”Moi. Mitä sulle kuuluu?”, hän kysyy.

Joko mä en tunnista häntä ilman silmälaseja tai mä en oikeasti muista kuka hän on, joten vastaan: ”Kiitos hyvää. Ja anteeksi, mä en tunnistanut sua heti. Vauva valvottaa.”

”Aa. Johanneshan tässä. Minne matka?”

Pää lyö edelleen tyhjää. Kuka ihmeen Johannes?

”Meen Anin kanssa kahville. Mitäs ite?”

”Töissä tässä vaan.”

Hetken hiljaisuus. Sitten Johannes kysyy:

”Mikä puhelinliittymä sulla on?”

Olemme Elan kanssa leikkipuistossa. Ela haluaa mennä leikkimään suurin piirtein oman ikäisensä pojan ja hänen pallonsa kanssa. Pojan mukana on hänen äitinsä. Elalla on uusi Polarn O. Pyretin toppahaalari päällä.

Juttelemme niitä näitä. Huomaan että poika on tosi hyvä jalkapallossa. ”Vau! Hän on tosi taitava.” Kommentoin samalla kun ihastelen pojan syöttöjä. Äiti hymyilee.

”Vau. En tiennyt että noin pieni voi pelata noin hyvin.” Pojan äiti hymyilee edelleen sanomatta juuri mitään.

Kehuttuani poikaa jo tovin, huomaan, että poika seisookin vieressäni ilman palloa. Oon katsonut ja kehunut kokoajan omaa tytärtäni, joka on ominut pallon kokonaan itselleen. Niin noloa.

Katsotaan mitä vastaavia tilanteita tämä viikko tuo tullessaan…

Ps. Kuvissa mulla on päällä Pixie Dustin käsityönä kasvivärjätty t-paita merinovillasta (saatu blogin kautta). Kultapiisku, jolla paita on värjätty, on kerätty ihanan Tiinan takapihalta. ❤

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

9 vastausta aiheeseen “Tarvitsen lisää unta ja silmien laserleikkauksen”

Jos en ihan väärin muista niin imetys voi myös heikentää näköä väliaikaisesti (ehkä jo tiesitkin) ,joten ei vielä kannata rynnistää laseleikkaukseen.
Ps. Sun blogi on ihana ❤️

Muistat ihan oikein! Mulla on jo valmiiks myyrän näkö ja raskaus ja imetys on todellakin vaan pahentanut asiaa. 😄 Siksi en raaski ostaa edes uusia silmälaseja tähän elämäntilanteeseen.

Ja aww KIITOS❤ Ihan parasta tiistaita sinne😘

Vastaa

Vinkki kaikille: ei kannata lukea tätä paikassa, jossa ei oo sopivaa nauraa spontaanisti ääneen (kuten uuden työpaikan ekassa teams-kokouksessa, hyvä mä! 🙄). Saranda, piristit mun maanantaita yhdellä nololla ääneen nauramisella, mahtava postaus. 😀

Eikä, tuli kyllä kyyneleet silmiin kun nauratti niin! Ihan mahtava päivän aloitus. Ihanaa viikkoa sinne!

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: