Kategoriat
Matkat

Tarinoita lomakuvien takana

Colosseum on erityinen paikka. Ensimmäisellä Rooman matkallamme pikkusiskoni pisti spontaanisti pystyyn Lizzie McGuire -elokuvasta tutun This is What Dreams Are Made of -shown. Ratkean naurusta aina kun katson siellä kuvaamamme videon tempauksesta.

Vuosittainen loma on mökkiloma ystäväni Minnan mökille. Olemme käyneet siellä tyttöjen kanssa kesästä 2007 lähtien. 13-vuotiaana analysoitiin poikia ja sitä, miltä tupakka saattaa maistua ja ensi kesänä viemme sinne ensimmäisen lapsemme.

Samassa porukassa on ihana matkustella myös ulkomaille. Kuva on otettu Tanskan Odensessa, jossa Minna oli vaihdossa. Olemme käyneet yhdessä myös Espanjassa ja kiertäneet Balkanin maat.

Tästä kuvasta olen tainnut kertoakin pari vuotta sitten. Se on otettu Lontoosta. Meillä oli Ferhatin kanssa hotellilla riita ja lähdin vihaisena ulos. Pysähdyin juomaan kahvit, ja vieressäni istui onnellisen näköinen pariskunta. Aloin ikävöimään taas Ferhatia. Kun he lähtivät, otin kuvan parin kahvikupeista ja lähdin takaisin hotellille pyytämään anteeksi.

Pikkuveli ja mummi Kosovon Mitrovicassa. Mummi vie aina banaaneja kun käy kylässä. Minusta se on suloista ja niin käytännöllistä. Kaikkihan tykkäävät banaaneista.

Kroatian Plitvice on äänestetty yhdeksi maailman kauneimmaksi paikaksi. Mutta minulle se oli pettymys. Tosin nyt kun katsoin kuvia, tekeekin mieli palata takaisin…

Australian Melbournessa jokainen aamu alkoi cappuccinolla isovanhempieni terassilla. Kuvassa minulla on isoäitini mekko. Uskokaa kun kerron, mutta hän on tyylikkäämpi kuin yksikään hänen lapsenlapsistaan.

Ai saakeli, ihooni alkaa sattua kun edes katson tätä kuvaa. Paloin edellisenä iltana rannalla pahasti. Seuraavana päivänä lähdimme ajamaan Great Ocean Roadia ja laitoin uikkarit alle pulahduspysähdyksiä varten. Ette tiedä millaista tuskaa oli esimerkiksi käydä vessassa kun uikkarit hinkkasivat palanutta nahkaani.

Istanbul, Turkki: En ollut kuvaushetkellä ollenkaan tyytyväinen näihin kuviin. Kuinkakohan monta hyvää hetkeä reissuilta on mennyt hukkaan kun olen tiuskinut miehelleni epäonnistuneista kuvista? (Olkoon tämä huono tapa pyytää anteeksi ja lupaus, etten tiuski enää koskaan.)  Pari päivää myöhemmin katsoin kuvat uudelleen ja tykkäsinkin näistä valtavasti. Kaikki kuvat on nähtävissä tässä taukoja pohtivassa blogitekstissä.

Viime kesänä olimme telttailemassa Vallisaaressa. Olin saanut tietää raskaudestani pari viikkoa aikaisemmin, mutta vain muutama muu tiesi. Luimme teltassa odotuskirjaa ja suunnittelimme tulevaa. Seuraavana päivänä oli tarkoitus mennä suppaamaan, mutta raskauspahoinvointi muutti suunnitelmat. Ehkä tänä kesänä palaamme samoille maisemille Elan kanssa. (Vallisaareen, ei ehkä teltoille.)

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Tarinoita lomakuvien takana”

Kiitos paljon kommenttistasi<3 Ihanaa viikonloppua sinne. 🙂

Vastaa

Kommentoi