Kategoriat
Uncategorized

Tänään tiistaina

DSC_2025.JPG

Tiistai, ei allekirjoittaneen vahvimpia viikonpäivä. Kuukautiset ja kuukautiskivut. 20 minuutin torkuttaminen ja nipinapin aamutreeneihin ehtiminen. Kotiin unohdettu pyyhe ja rintaliivit. Huolimattomuusvirheillä varustettuja meilejä ja asukuvat, jossa kädet näyttävät ihan väärällä tavalla isoilta.

Olisin helposti voinut leimata tämän huonoksi päiväksi. Totuus on kuitenkin se että kello on vasta 08:11 ja mitä tahansa ihania asioita voi vielä tapahtua. Aurinko paistaa ja mainitsemani asiat ovat loppujen lopuksi erittäin, erittäin pinnallisia. (Paitsi menkkakivut, ne täytyy ottaa aina tosissaan.)

Työpäivän jälkeen saan nähdä siskonpoikaani jonka kanssa olemme olleet erossa kokonaiset 48 tuntia. Tuntuu että hänen syntymänsä jälkeen kaikki aiemmin tärkeiltä tuntuneet asiat ja murheet lähinnä huvittavat. Ajatus siitä että voin nähdä hänen vielä tiedostomattoman hymynsä ja tarttua hänen pikkuisiin sormiinsa, kääntää ihan minkä tahansa päivän ympäri.

DSC_2035.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Tänään tiistaina”

Voi kiitos. 🙂 <3 En tiiä oisiko hymyilyttänyt vielä kuralammikkonaatumisen jälkeen mutta. 😀

Nauti päivästäsi ihana. <3

Tätinä oleminen on kyllä mahtavaa! Mun veljenpoika syntyi kun olin 14, eli nyt hän on jo iso 11-vuotias (ja minä pian 26-vuotias), ja se että on saanut seurata hänen kasvuaan ja olla läsnä turvallisena aikuisena, on kyllä ihan parhaita juttuja mitä elämässä on 🙂 

Oii sä oot varmaan niin cool täti sille ikäsi puolesta! 🙂 Ihanaa, kaikkea hyvää teille molemmille. xx

Tätinä oleminen on ihanaa! <3

Mun pikkusiskoni sai ensimmäisen lapsensa 10 vuotta sitten ja asuin silloin heillä Lontoossa. Sain nähdä siis siskontyttöni joka päivä puolen vuoden ajan! <3 Kävin jopa öisin vessareissulla ihastelemassa pikku tuhisijaa.

Oii miten onnekas olit. :* Olet varmasti aivan mahtava täti!

Pitäisiköhän munkin muuttaa siskon luokse, työmatkakin lyhenisi… 😀

Voi ei, toisinaan päivät eivät lähde käyntiin aivan odotetusti! Mutta positiivisella elämänasenteella monelle aluksi kurjalta tuntuneelle asiallekin voi nauraa (paitsi menkoille). Ihanaa, aurinkoista päivää, Saranda! 

Näin se on – osaat jotenkin aina sanoa ne oikeat sanat! Kiitos paljon murunen ja samoin. xx 🙂

Kommentoi