Kategoriat
Hyvinvointi Perhe & Ihmissuhteet

Tämä on parasta mitä tiedän

Miten niin tavallisessa maanantaissa voi olla kaikki niin hyvin?

Herään itsekseni 04.10. Mietin, että lapsi on yökylässä ja tänään olisi voinut koisia vaikka kuinka pitkään. Mutta nousen ylös, teen ruisleivän ja menen syömään sen parvekkeelle. Siellä on miehen juuri viikonloppuna kokoamat terassikalusteet ja jo nyt lämmittävä aamuvalo.

Olen yllättävän ahkera ja saan tehtyä (kenties eilisen postauksen innoittamana) niitä vähän inhottavimpiakin töitä pois alta.  Hyppään t-paidassa autoon, laitan Iskelmän soimaan ja menen hakemaan lapsen kotiin. Käyn matkan varrella ostamassa pienen kakun anopilleni.

Hississä kun kysyn Elalta, että minne olemme menossa, hän heittää kätensä ilmaan ja huutaa ”BABBAAAA” (isä). Kotona hän tekee samaa kuin viimeksikin yökylän jälkeen, nostaa meidän kummankin kädet samanaikaisesti ilmaan ja huutaa ”JEEEE”. Hän jakaa sata pusua, pussailu on kova juttu just nyt.

Kotona syömme kaikki kolme lounasta, jonka jälkeen hän vaipuu sekunneissa tuttuun tapaansa yli kolmen tunnin päiväunille.

Jatkan töitäni samalla kun lusikoin suklaalevitettä suoraan purkista suuhuni. Mies ehdottaa tunnin päästä välipalataukoa parvekkeelle, ja tunnen ylpeyttä kun vien sinne tällä kertaa suklaalevitepurkin sijaan vihersmoothien.

Ela herää, leikimme, teemme ruokaa. Matkaamme vaunuilla rannalle, jossa harjoittelemme kävelemistä. On ihan kesä.

Illemmalla sängyssä levitän raskausarpien ehkäisyyn tarkoitettua voidetta ja ensimmäistä kertaa koko päivän aikana pieni alakulo valtaa mielen. Harmittaa, että tunnen vauvan liikkeet niin heikosti. Juuri silloin hän potkii kaikella voimallaan kohti virtsarakkoani, ja vaikka ärsyttääkin nousta peiton lämmöstä vessaan, tunnen olevani maapallon onnekkain ihminen. Tämä on parasta, mitä tiedän.

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

7 vastausta aiheeseen “Tämä on parasta mitä tiedän”

Ihana postaus! 🥰 P.S. Testi näytti plussaa eli ens vuonna meilläkin yks alle 2v ja vauva (jos vaan kaikki menee hyvin🙏)❤️ Vähänkö jännittävää!!

EIKÄ! Tuhannesti, miljoonasti onnea!!! 😊❤ Aivan ihana uutinen! Tulin tosi iloiseksi teidän puolesta. Hyviä vointeja sinne! ❤

Vastaa

Kommentoi