Kategoriat
Uncategorized

Talven selviytymislista

1.jpg

Pakkaset tulivat ja rehellisesti yllättivät allekirjoittaneen, joka salaa oli onnellisesti hyväksynyt harmaan talven. Ei auta muu kun ottaa järeät aseet käyttöön ja tehdä asioita, joilla selviää talven yli! Kuten pukea mamikset. Tai abiverkkarit.

Tai leipoa. Muutaman viikon tauon jälkeen kävin jälleen taikinaan käsiksi ja tein banaanikaurakeksejä. Yksinkertaisimmillaan pellilliseen keksejä ei tule mitään muuta kuin 4 luomubanaania, 80g raakasuklaata tai leivontasuklaata ja 5dl kaurahiutaleita. Seuraavan kerran kokeilen näihin kookosöljyä tai hunajaa.

3.jpg

2.jpg

Ja nähdä mahdollisimman paljon ystäviä. Eilen kokoonnuimme tyttöjen kanssa ensimmäisen kerran tänä vuonna ja suunnittelimme kaikenlaista hupia talvelle… Spoileri: tupareita ja ulkomaanmatkoja.

Ja kuunnella Spotify Premiumia. Olen jälleen löytänyt vanhat suosikkini Patrick Parkin ja James Bluntin.

5.jpg

4.jpg

Tai pukeutua kivasti esimerkiksi Vilan alennuslaarista bongattuun villakangastakkiin. Mukava ja lämmin, tosin ehkä ei ihan -20 asteen pakkasille…

6.jpg

Ja suojata huulet! Tämä Balmin huulirasva* on ollut minulla vasta vähän aikaa käytössä, mutta olen kokenut sen jo tosi hyväksi huulten rohtumista vastaan. Plussaa suloisesta muodosta, koosta ja väristä.

Niin tietysti ja lukea! Olen onneksi taas päässyt kirjojen lukemisen makuun. Ajattelin lähiaikoina kertoa mitkä kirjat olen lukenut koulun joululoman aikana ja tehdä niistä lyhyet arvostelut. 🙂

/ Things that keep me warm through the winter. Baking, friends, Spotify, nice jackets, lip balms and books!

* = gifted

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Talven selviytymislista”

James Blunt <3 You're beautiful. Leipominen on ihanaa ja lukuvinkiksi Leena Lehtolainen - Jonakin onnellisena päivänä. Epäilin alkuun tuota Leenaa, mutta oli turkasen hyvä kirja! Löytynee varmaan kirjastosta.. on vähän vanhempi :) Koeta nauttia pakkasista!

Hei ei oo eka kerta et Lehtolaista kehutaan mut tosta romaanista en oo kuullukaan viel, ehottomasti pistettävä korvan taakse! 🙂 Kiitos ja nautihan säkin! (Omassa tapauksessani kyse on kyl ennemminkin kestämisestä kuin nauttimisesta:D) Kuunnellaan paljon Bluntia… ♡

Kommentoi