Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Yhteistyö

Talven paras sijoitus – Paccas

Kaupallinen yhteistyö: Weecos (sisältää alekoodin)

DSC_0751.JPG

Pahoittelut kahdesta peräkkäisestä kaupallisesta yhteistyöpostauksesta. Tässä on ollut pari muuttujaa matkalla, mutta halusin ehdottomasti vinkata teille ajoissa vielä yhdestä Weecosin brändistä ennen kuin verkkosivuston alennuskoodi (SARANDA10) menee vanhaksi.

DSC_0668 – kopio.jpg

… Nimittäin Paccasesta! Paccas on pohjanmaalainen ja jo neljän sukupolven käsinevalmistaja. Jokainen Paccas-käsine on sydämellä suunniteltu ja huolella Suomessa valmistettu, tarkoin valituista ja laadukkaista materiaaleista.

DSC_0694.jpeg

DSC_0635.jpeg

DSC_0679 – kopio (2).jpg

Kerroin aikaisemmin ettemme osta mieheni kanssa toisillemme joululahjoja, mutta lopulta mun piti tilata hänelle Paccasen nahkasormikkaat ihan todelliseen tarpeeseen. Mullekin tuli hyvä mieli että hänen ainoat käsineet ovat nyt oikeasti laadukkaat ja merinovillan (50%) ansiosta tietysti tosi lämpimät. Auton ikkunoiden skrabaaminen ja kävelylenkit ovat astetta mukavimpia kun ei tarvitse piilottaa käsiä taskussa…

DSC_0738.JPG

DSC_0621.jpeg

DSC_0741 – kopio-001.JPG

Ja siinähän samalla hankin myös itselleni uudet hanskat. Olen jo vajaa kymmenen vuotta pitänyt eräitä viininpunaisia nahkakäsineitä, ja ne ovat edelleen hyvässä kunnossa. Ongelma on vain siinä että kylmässä ne eivät pitkälle lämmitä. Paccasella sen sijaan on naisten nahkasormikkaita jotka ovat tyylikkäitä mutta pitävät merinovillamateriaalinsa takia koko kädet lämpimänä myös pakkasella.

DSC_0625.jpeg

DSC_0679 – kopio.jpeg

Uusien sormikkaiden sijaan tilasin kuitenkin Paccasen pinkit kintaat. Värivaihtoehtoja on monenlaisia, mutta nimenomaan pinkkejä en voinut millään vastustaa. Kintaat on valmistettu lampaannahasta ja merinovillasta. Nämä ovat täydelliset juuri kylmemmillä keleillä ja esimerkiksi tulevilla vaunulenkeillä kun kädet saattavat olla tuntikausiakin esillä. Väri piristää pimeänkin kaamoksen keskellä, vai mitä mieltä olette?

DSC_0660.jpeg

Weecos on kauppa-alusta, joka kerää samaan osoitteeseen vastuullisemmin toimivia mm. vaate-, kodintekstiili- ja luonnonkosmetiikkayrityksiä. Olen tilannut useamman kerran Weecosilta, ja olen ollut jokaiseen tuotteeseen aina todella tyytyväinen. Weecosissa brändit ovat toiminnastaan aina läpinäkyviä, joten tiedät aina tasan tarkkaan mitä tilaat.

Weecosin verkkokaupassa saat SARANDA10-alennuskoodilla kaikista Weecosin kauppa-alustan normaalihintaisista tuotteista kymmenen prosenttia pois. Koodi on voimassa 31.12.2018 asti.

Lue myös:

Onko ihan hölmöä ostaa itselleen joululahjaa?

Ihanat HICCA-lastenvaatteet

Kauneus tulee sisältäpäin

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi